ANNONSE

PRESSEFOTO: TRELLEBORG

Stor offshore-kontrakt til Trelleborg i Krokstadelva

Trelleborgs offshore-virksomhet har inngått betydelig kontrakt med det meksikanske statseide oljeselskapet Pemex.


Redaksjonen

 04.07.19, kl. 17:06
 11.07.19, kl. 12:46


ANNONSE

 

NEDRE EIKER: Innstallasjonen skjer om bord Abkatun-A anlegget i Campechebukta i Mexicogolfen. Morten Kristensen, Business Group Director på Trelleborgs offshore fasiliteter i Norge, sier:

- Dette er vår første kontrakt gjort direkte med Pemex og den største kontrakten i historien for Trelleborgs Elastopipe system. Jeg er glad for å se at Elastopipe er vurdert som et sikkert og pålitelig brannvannsystem, hvilket har resultert i at Trelleborg har vunnet denne ordren i et så konkurranseutsatt marked.

- Viljen til våre kunder verden over til å flytte seg fra tradisjonelle rørsystemer til et fleksibelt gummibasert system er positivt, og vi har kunnet optimalisere kundekrav på tvers av vår produksjon, utvikling, salg og prosjektledelsesteam. Dette blir det andre, viktige steget i oppgraderingen av brannvannsystemet på hele Abkatun A-anlegget, sier Kristensen.

- Denne kontrakten fremmer Trelleborgs fokus på beskyttelse, ved at de tilbyr et system som gir kunden anledning til trygt å fortsette driften under installasjon. Trelleborgs lokale tilstedeværelse og globale utstrekning legger til rette for å tilby lokale installatører og materialer, samtidig med å tilby kunder ekspertisen og ressursene til et globalt selskap.

Samarbeidet med Jahnsen Business Consulting & Corporate SA de CV (JBC), Trelleborgs agent i Mexico, har tilrettelagt for sømløs kommunikasjon mellom Pemex og Trelleborg gjennom JBCs gode kjennskap innenfor den meksikanske olje- og gassindustrien.

- Dette har vært en viktig bidragende faktor til å vinne kontrakten. Dette prosjektet representerer en viktig retning for Pemex og de meksikanske myndighetene for å demonstrere deres høye fokus på sikkerhet om bord sine offshore plattformer.

Oscar Morán i Pemex sier at de ser frem til å jobbe med Trelleborg og JBC for å ytterligere implementere Elastopipe systemet om bord Abkatun-A anlegget.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE