ANNONSE

ALLE FOTO: PRESSEBILDER

Park Lane Fashion til Drammen

21. september åpner den svenske kleskjeden Park Lane Fashion, som fører klær til både han og henne, på Gulskogen.


Redaksjonen

 13.09.17, kl. 09:33
 21.09.17, kl. 16:22


ANNONSE

 

DRAMMEN: - Vi gleder oss stort til å presentere Park Lane i Drammen, uttaler kleskjeden i en pressemelding. 

Park Lane Fashion har siden år 2000 designet avslappende og sofistikerte klær med topp kvalitet til fornuftige priser. Den elegante og klassiske stilen er inspirert av engelske universiteter og den amerikanske øst-kysten. Selv kaller de det American English. 

- Livsstilen Park Lane representerer er en internasjonal måte å kle seg på, i moderne klassikere som Oxford-skjorte, genser og dressjakke – plagg med gode kvaliteter som er tidløse og som raskt blir favoritter, sier butikkeier Sigurd Naug.

Park Lane skaper klassiske kvalitetsplagg som treffer folk i alle aldersgrupper – og har fornuftige priser som passer for folk flest.   

Stor tro på Drammen 

Park Lane Fashion har i de siste årene blitt en sterk merkevare internasjonalt, og i dag finner du merket i over 550 butikker i syv land i Europa.

- Vi gleder oss til å åpne på Gulskogen Senter, som er det perfekte stedet for oss. Vi har stor tro på Drammen, som er en levende by i utvikling og spesielt Gulskogen som vi mener er et godt senter, sier Sigurd Naug.

Butikken vil være på hele 140 m2 og er den 4. butikken kjeden åpner i Norge, som i tillegg har butikker i Fredrikstad, på Sandvika Storsenter og i Bergen. Den nye får lokaler i 2. etasje på senteret.

LES OGSÅ: Hundre i kø for gratis hårklipp


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE