ANNONSE

FOTO: PRIVAT

Øydis (58) er ny bymisjon-sjef i Drammen

Øydis Jahren tar over stafettpinnen etter Jon Ivar Windstad.


Redaksjonen

 14.05.20, kl. 11:28
 22.05.20, kl. 16:59


ANNONSE

 

DRAMMEN: Kirkens Bymisjon i Drammen har ansatt Øydis Jahren (58) som ny daglig leder, melder bymisjonen i en pressemelding.

Jahren tiltrer stillingen 1.august, i mellomtiden fortsetter Helen Bjørnøy som konstituert daglig leder. 

- Kirkens Bymisjon i Drammen er en mangfoldig, spennende og meningsfylt organisasjon. Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på oppgaven sammen med engasjerte kollegaer og flere hundre frivillige ildsjeler, sier Jahren.

- Jeg oppfatter Kirkens Bymisjon som allsidig organisasjonen, tilstede for mennesker i alle aldersgrupper, uavhengig av samfunnslag og bakgrunn. Det er virkelig en organisasjon jeg ser frem til å bli bedre kjent med, Jahren. 

Tidligere kommunalsjef og rådmann

Stillingen som daglig leder ble utlyst i februar, og flere gode kandidater var med et godt stykke ut i prosessen, hvor Jahren til slutt «trakk det lengste strået.» 

- Vi er veldig glade for at Øydis takket ja til stillingen, sier Kristin Claudi, styreleder i Kirkens Bymisjon i Drammen.

Jahren har en allsidig bakgrunn, relevant ledererfaring og har oppnådd mye gjennom sitt lederskap i kommunal sektor. I tillegg er hun samfunnsengasjert, en dyktig leder og innehar et stort hjerte for ideell sektor. 

Jahren er opprinnelig utdannet sykepleier, men har siden 2008 jobbet som kommunalsjef, leder for Friskvernklinikken i Asker og konstituert rådmann i Hurum kommune. I dag, og frem til hun starter opp 1. august jobber hun som virksomhetsleder for innbyggertorg og nærdemokratiske ordninger i Asker kommune. 

- Jeg hadde ikke sett for meg et jobbskifte den nærmeste tiden, men så ble jeg gjort oppmerksom på denne stillingen. Da var det i grunn gjort, sier Jahren.

- Jeg var godt kjent med Kirkens Bymisjon som en ideell organisasjonen, desto mer jeg både leste og ble fortalt om organisasjonen og stillingen, desto mer vokste engasjementet og lysten. Nå er jeg veldig glad for at valget falt på meg – jeg gleder meg virkelig til å starte opp, sier Jahren.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE