ANNONSE

FOTO: PRIVAT

Norges eldste kajakkbutikk fyller 30 år

30. mars fyller Eian Fritid AS i Mjøndalen 30 år, og er med det landets eldste padle- og kajakkbutikk.


Redaksjonen

 25.03.19, kl. 15:16
 28.03.19, kl. 21:41


ANNONSE

 

NEDRE EIKER: Eian Fritid drives av to generasjoner, nemlig Hege Suarez Eian og Inger Line Eian. Denne uken feirer butikken 30 år, og de er klare for 30 år til - minst!

Vi var med på starten av padleeventyret i Norge da Stein Eian utviklet den første norske glassfiberkajakken på Svalbard på 80-tallet. Stein og jeg etablerte Eian Fritid i 1989. Ekstra hyggelig er det at neste generasjon, Hege Suarez Eian ble med på laget i 2012, så vi er godt posisjonert for mange nye år, sier Inger Line Eian.

I en tid hvor kundenes innkjøpsmønstre er i endring, og mange butikker sliter, har Eian Fritid tatt utfordringen og utviklet en velfungerende nettbutikk i tillegg til butikken i Mjøndalen.

Padle-pionerer

Ekteparet Eian startet med salg av kajakker, men forstod fort at behovet var like stort for alt annet utstyr knyttet til padling enn bare selve båten. Det gikk ikke lenge før Eian Fritid var den foretrukne butikken for alle som var glad i padling.

- Vi er en familiebedrift som jobber med et brennende engasjement for padlesporten. Vi tilbyr et sted man kan stikke innom for en prat og få veiledning og gode råd, og hvor høy kompetanse, god service og kundenes trygghet på vannet er viktig.

LES OGSÅ: Nok en bedrift flytter fra sentrum - Hertz bilutleie etablerer seg i Lier

 


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE