ANNONSE

FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

KPMG i Drammen vokser - kjøper opp MGI Revisjon Asker

Revisjonskjempen sikrer 600 nye kunder og mange nye ansatte etter at de tok over porteføljen fra Asker-selskapet 1. september.


Redaksjonen

 07.09.17, kl. 18:14
 14.09.17, kl. 15:28


ANNONSE

 

DRAMMEN / ASKER: Fra 1. september er MGI Revisjon Asker en del av KPMGs satsing i regionen og har flyttet inn i KPMGs lokaler i Grønland 1 (det gamle Husbank-bygget) i Drammen.

- Siden vi etablerte oss in Drammen i fjor har vi hatt en fin utvikling og markert oss positivt i markedet. For å sikre en bredere markedsposisjon, har vi vært på jakt etter et oppkjøpscase som vil gi oss et enda tydeligere fotavtrykk. Med MGI får vi 600 nye kunder og mange dyktige ansatte som sammen med eksisterende kunder og ansatte gir oss et KPMG-kontor som blir en betydelig aktør i regionen, sier Kai Holhjem, partner og leder for KPMG i Buskerud, Telemark og Vestfold.

KPMG i Drammen teller nå 16 personer og betjener kunder i et område som dekker både Drammensregionen og Buskerud, samt Asker og Oslo.

- MGI har bygget opp en god kundeportefølje av spennende selskaper i ulike bransjer. De deler våre verdier og tilnærming til kundene og vi ser derfor frem til å videreføre MGIs gode kunderelasjoner i et enda større nettverk. Med lokal forankring og et nasjonalt og internasjonalt nettverk i ryggen kan vi tilby kundene hele spekteret av våre tjenester innen revisjon, rådgivning, regnskap, skatt og avgift, sier Holhjem.

LES FLERE NÆRINGSLIVSNYHETER HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE