ANNONSE

ARKIVFOTO: BENEDICTE HAUGARD / DRM24

Slutt for Aja Bryggeri

Legger ned produksjonen etter fem år med trang økonomi.


Alexander Jansen

 28.08.19, kl. 23:24
 07.09.19, kl. 20:58


ANNONSE

 

DRAMMEN: - Vi har som mange andre bryggerier ikke gått med overskudd, og har i tillegg lagt ned uendelige arbeidstimer. Nå kjenner vi at det er på tide å avslutte dette kapittelet og skrive et nytt, uttaler Jan-Tore Oskal på bryggeriets Facebooksider.

Mikrobryggeriet har drevet ølproduksjon på Sundland i Drammen i cirka fire og et halvt år, hatt produktersortimentet representert på både Vinmonopolet og dagligvarebutikker, og vært et velkjent bidrag på en rekke ølfestivaler.

- Det er selvsagt litt vemodig å måtte legge ned, men det er litt for mange bryggerier i Norge nå, og noen må bort for at de som er igjen skal overleve, uttaler Oskal.

Bryggerisjefen uttaler videre at ølet vi selges til det er sluttsolgt, også på eget utsalg på Sundland. I tillegg vil Aja delta på ølfestival i bergen denne helgen, og sannsynligvis på matstreif i Oslo neste helg igjen.

- jeg har et håp om at Ajamerket ikke blir helt borte fra markedet, da jeg har tenkt å fortsette i drikkevarebransjen. Det får vi komme tilbake til. Jeg vil takke alle som har støttet oss og kjøpt ølet vårt, uttaler Oskal.

l_03.jpgSLUTT: Inga hos Aja Bryggeri på ølfestival hos Haandbryggeriet i 2017. (ARKIVFOTO: ROBERT DEPUIS / DRM24)


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE