ANNONSE

BÆREKRAFT-JUBEL: Senterleder Elisabeth Lohk og resten Gulskogen-gjengen kunne slippe jubelen løs torsdag kveld.
FOTO: PRIVAT

Gulskogen utropt til Norges mest bærekraftige kjøpesenter

Gulskogen Senter mottok historiens først Bærekraftpris på den årlige kjøpesenterkonferansen.


Alexander Jansen

 19.10.19, kl. 06:50
 26.10.19, kl. 19:23


ANNONSE

 

DRAMMEN: Det var en stolt senterleder Elisabeth Lohk som kunne motta prisen på vegne av kjøpesenteret under den store prisfesten i Trondheim. 

- Dette er en teamjobb som er gjort av alle ansatte i butikkene, driftsteamet og markedsteamet på senterkontoret samt våre samarbeidspartnere. I tillegg har våre eiere gitt oss gode verktøy og retningslinjer. Det er jeg veldig stolt av, og dette arbeidet skal vi fortsette med for å bli enda bedre, sier Lohk til DRM24.

Bærekraftprisen ble delt ut for aller første gang på Kjøpesenterkonferansen i Trondheim. Kriteriene for prisen er som følger:

- Lokalt engasjement
- Inkluderende arbeidsliv
- Ansvarlig forretningspraksis
- Miljøvennlig transport
- Smart avfallshåndtering
- Annet tiltak innenfor tema miljø, bærekraft og samfunnsansvar

Lohk forteller at Gulskogen over tid har jobbet målrettet mot kriteriene, og at det er høye krav og mål som har bidratt til at de kunne hente hjem prisen.

- Vi har over flere år jobbet med dette, men vi har nok ikke vært like flink til fortelle om alt det fine og bra som gjøres på kjøpesenterene. Dette er en pris s
om bransjen ønsker velkommen og som er viktig og fremtidsrettet. Det er stort fokus på bærekraft fra både eiendomsselskapene som eier sentrere, retailbransjen og ikke minst våre kunder, sier Lohk.

LES OGSÅ: Gulskogen tar opp kampen mot matsvinnet


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE