ANNONSE

FOTO: PRESSEBILDE

Follestad åpner på Gulskogen

Kleskjeden vil etablere seg på Gulskogen i Drammen med både herre og dameavdeling, og skal stå ferdig våren 2018.


Redaksjonen

 27.10.17, kl. 19:11
 05.11.17, kl. 03:36


ANNONSE

 

DRAMMEN: Butikken vil bli den tiende på Østlandet, og den første i Drammen. For de som ikke greier å vente så lenge har imidlertid senteret en gladnyhet.

- I og med at vi nå nærmer oss jul vil Follestad etablere en outlet som åpner i midten av november og holde åpent frem til bygging av ny butikk starter i 2018, forteller senterleder Elisabeth Lohk på Gulskogen.

Follestad & Co ble grunnlagt i Christiania i 1923 av Enoch Follestad. Ideen bak etableringen var å selge herreklær i alle størrelser. Uansett hvor stor eller liten du var, skulle du få ferdig konfeksjon som passet. Follestad-butikken i Akersgata 28 blir drevet på samme måte i dag. Follestad.no er intet unntak, med hovedmål om å bevare verdifulle tradisjoner.

Yngre og motebevisst kundegruppe

Follestad gruppen drives i dag av far og sønn Bengt og William Follestad. 

Da yngstemann William Follestad returnerte fra utenlandsstudier i år 2000 ble Follestad fornyet med flere butikker som fokuserte på en yngre og motebevisst kundegruppe og kundene kan handle kvalitetsklær fra kjente merker.

Den lange fartstiden har vært en avgjørende faktor for at Follestad i dag besitter den kunnskapen som trengs for kunder skal få den ultimate veiledningen for deres personlige stil og behov.

Også dameavdeling

Follestad har utvidet dagens sortiment til å også gjelde dame. Det er ikke lenger kun herreklær i alle størrelser som er kjerneverdien til Follestad.

I 2013 åpnet Follestad sin første dameavdeling på Strømmen Storsenter, og året etter var det klart for den første dameavdeling i Follestad sin flaggskipsbutikk i Akersgaten 28.

- Vi er veldig glade for at Follestad har valgt å etablere seg her på Gulskogen i et stort og fint lokale hvor det kommer til å bli en flott butikk med stort utvalg av kjente merke for damer og herrer, uttaler Lohk.

LES OGSÅ: Park Lane Fashion til Drammen


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE