ANNONSE

ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Endelig har Godsetunionen fått nytt, fast stamsted

Supporterklubben har fått i stand en avtale med de nye driverne av Kings Arms på Strømsø. - Det er her vi helst vil være, sier leder Thor Arne Hanssen.


Alexander Jansen

 02.05.19, kl. 21:10
 14.05.19, kl. 23:26


ANNONSE

 

DRAMMEN: Avtalen blir ikke ført i pennen før til uka, men partene er enige og flagg og skilt allerede på plass ved inngangen. 

- Vi hadde et møte rett før påske etter at vi gjorde et fremstøt. Kings tente på ideen, og vi ser veldig positivt på muligheten de har gitt oss, sier GU-leder Thor Arne Hanssen til DRM24.no.

Godsetunionen har vært uten et fast, offisielt stamsted helt siden Sir Winston's (nå Rekord Bar) dager i Tollbugata.

- Vi har hatt litt samarbeid med noen få steder, men ingen som er store nok. Vi gjorde også et forsøk med Dickens etter dem pusset opp, men også det strandet før vi kom skikkelig i gang, sier Hanssen.

- Med Kings føler vi at dette blir et vinn-vinn-prosjekt for begge parter.

BEVISET: Skiltet er allerede på plass ved inngangen, om skulle være noen tvil!

Rabatter og eventer

Hanssen forteller at supporterklubben aller helst vil ha tilhold på Strømsø. 

- Det er her vi føler vi hører hjemme. Vi håper dette blir et samlingspunkt både før og etter kamp, og selvfølgelig et sted å følge bortekampene fra for de som ikke har mulighet til å reise, sier Hanssen. 

Klubben har fremforhandlet rabatter til medlemmene som en del av avtalen, og det ligger an til at det blir Strømsgodset-relaterte happeninger også utenom kamp.

- Vi ser for oss å kunne arrangere quizkvelder og ulike events, og at vi har et sted å være og lage litt liv. Vi håper det kan gi opplevelser både for medlemmer i klubben og andre, sier Hanssen.

- Handler ikke bare om fotball

Hanssen poengterer at alle er like velkomne.

- Supporterklubben er også en mulighet for mange til å finne nye venner og utvide vennekretsen. Stamstedet skal være en sosial greie, det må ikke bare handle om å fotball, sier Hanssen.

Han legger til at han håper Kings Arms som stamsted skal vekke liv i følelsen fra gamle dager. 

- Folk får muligheten allerede før vi reiser til Skien på søndag, sier Hanssen.

LES OGSÅ: 
Strømsø Sportspub i ny drakt


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE