ANNONSE

FOTO: LUCKY BOWL

Bowlingkjede tar over konkurrenten

Bowling 1 på Strømsø tas over av Lucky Bowl, som fra før har bowlinghall på Åssiden. Begge senterne fortsetter driften.


Alexander Jansen

 01.03.20, kl. 09:49
 18.03.20, kl. 02:15


ANNONSE

 

DRAMMEN: Lucky Bowl etablerte seg i Drammen i 2016, etter å ha tatt over Metro Bowling-kjeden. Nå kjøper de altså opp Bowling 1-kjeden, og får tilnærmet bowling-monopol i Sør-Norge utenfor Oslo.

- Lucky Bowl kjøper seks bowlingsenter fra Bowling 1 Holding AS og blir Norges største «eatertainment»-kjede, opplyser selskapet i en pressemelding.

Lucky Bowl har fra før 14 bowlingsenter over hele landet, og tar nå over Bowling 1-senterne i Drammen, Jessheim, Moss, Hamar, Strømmen, og Trondheim. Totalt har selskapet nå 20 bowlingsenter og en total omsetning på 180 milloner kroner. 

Bygges om

- Vi er veldig glade for å ønske Bowling 1-sentrene velkommen inn i Lucky Bowl. Det er seks bra senter som kompletterer våre steder perfekt. Alle disse sentrene skal nå bygges om til å passe inn i vårt konsept og vi gleder oss veldig til å sette igang med denne jobben, forteller Rune Skandsen, gründer og daglig leder av Lucky Bowl.

Bowling 1 Holding AS eies av Stig Werner Hansen og Ståle Johansen, og vil etter transaksjonen bli en betydelig aksjonær i Lucky Bowl. Ståle Johansen vil fortsatt være aktiv i den løpende driften, og Stig Werner Hansen vil gå inn i styret. 

- En milepel både for Bowling 1 Holding og oss personlig. Dette er riktig utvikling både for våre sentre og våre ansatte. Sentrene har utviklet seg både kvalitetsmessig og innholdsmessig i de 29 årene siden jeg startet i Hamar i 1991, sier Stig Werner Hansen, daglig leder i Bowling 1 Holding AS.

Planlegger flere nyetableringer

Ytterlige nyetableringer planlegges allerede senere i år og flere i årene som kommer, uttaler selskapet: 

- Kjeden har fått mange tilbud om ledige lokaler den siste tiden, som trolig har en sammenheng med «butikkdøden». Det jobbes grundig og konkret med plassering for å oppnå best mulig geografisk spredning for å skape videre vekst. 

Selskapet har det siste året fokusert mer og mer på flere aktiviteter ved siden av bowling, og tilbyr nå ulike aktiviteter som Megazone, «Escape box» og dart på flere avdelinger. 

LES OGSÅ:Ny bowlingkjede etablerer seg i Drammen


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE