ANNONSE

ILLUSTRASJONSFOTO: ISTOCKPHOTO / GETTYIMAGES / PaulPaladin

Bookmaker spår supervekst for Bitcoin i Norge

En bookmaker tror bitcoinprisen vil vokse til nesten 7500 dollar ved årsskiftet og over en kvart million norske kroner i 2020 (30000 dollar).


Redaksjonen

 08.11.17, kl. 12:11
 14.11.17, kl. 15:25


ANNONSE

 

NORGE: - Vi tror teknologien bak Bitcoin og mulighetene for å flytte penger uten gebyrer gjør at veksten vi har sett frem til nå kun er forsmaken på hva vi vil se de neste årene, uttaler PR-manager Mikael Mellqvist i spilleselskapet Coolbet.com i en pressemelding.

Som første spilleselskap åpner de nå spill på ulike varianter av Bitcoin. Og de tror på nesten en dobling i pris i løpet av 2019. Fra snaut 7.500 til over 13.000 dollar.

- Nordmenn har lagt sin elsk på en tjeneste som vipps og raske transaksjoner er fremtiden. Vi tror myndighetene og bankbransjen bare må finne seg i at denne teknologien kommer til å danke ut dagens teknologi. Det gir jo ingen mening for forbrukerne at bankene skal ta høye gebyrer og langsomme transaksjoner når man kan få det gratis på sekundet over hele verden med Bitcoin, argumenterer Coolbets PR-manager.

Frykter forbud

De ser bare et faremoment for kryptovaluta.

- Det eneste vi tror kan knekke kryptovaluta er om myndighetene setter foten ned og gjør det ulovlig, sier Mikael Mellqvist.

Foruten Bitcoin, så kan kunder hos Coolbet også spille på hva verdien av Litecoin og Etherium Unit vil være de neste årene.

- Og Coolbet er den mest åpne bookmakeren som finnes, så her ser man hva andre spiller og hva innsatsen på de ulike spillene er, avslutter Mikael Mellqvist.

Se oddsene fra Coolbet her:FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE