ANNONSE

Fornøyde ansikter i nye omgivelser. Fra venstre Tom Erik Moen, Nils Petter Myhre Hoen, Matin Rugeldal og Fredrik Simensen.
FOTO: FRANK WILLIKSEN

Birger N. Haug fornyet Nissan-butikken: «En helt ny atmosfære»

Det er i disse dager åpningsfest hos Nissan-forhandleren på Kjellstad, som har totalrenovert utstillingslokalene.


Frank Williksen

 19.06.19, kl. 11:19
 28.06.19, kl. 05:53


ANNONSE

 

LIER: - Vi er veldig godt fornøyd med forandringen, som har gitt oss et mye lysere og triveligere lokale. Salgshallen er nå oppdatert i samsvar med Nissans krav til Corporate Identity (CI), noe som også har gitt den et mye mer moderne uttrykk med blant annet interaktive skjermer rundt om i lokalet, sier daglig leder Tom Erik Moen til Drammen Live24.

Han gleder seg også over hyggelige tilbakemeldinger fra kunder som har vært innom i nye omgivelser:

- Ja, vi har fått mange hyggelige og positive tilbakemeldinger fra kunder som har besøkt oss etter at lokalet var ferdig. Det som går igjen, er uttrykk som «lekkert», «moderne» - og at fornyelsen har skapt en helt ny atmosfære her.

Det som tidligere var et litt mørkt og kjedelig salgslokale, er da heller ikke til å kjenne igjen. Så er det også tatt ganske mange grep: Himlingen er malt, veggene er malt i lyse farger, det er nye og lysere fliser på gulvet, ny belysning og en helt ny kundesalong med aviser og tilgang til kaffe og vann. 

Strøm og data er nå lagt ned i gulvet med uttak til bl.a. utstilte biler.

- Hva har denne fornyelsen kostet?

- Vi har investert rundt 3 millioner i oppgraderingen av lokalet, sier Moen, og legger til at hele jobben var gjennomført i løpet av 6-7 uker. 

Det er Asker Entreprenør som har gjort det meste av jobben, og så er det supplert med en rekke elementer fra Nissans nye CI. Med til forandringen hører i tillegg ny kundefront for ettermarkedet. Den vil være på plass i august, forteller Moen.

- Lokalet er også tilpasset digitalt på en helt annen måte enn før. Nå kan kunder for eksempel også konfigurere sin egen nye bil for bestilling på skjerm her.

LYST, LUFTIG OG INNBYDENDE: Lokalet virker større, men er det ikke.

LES OGSÅ: Dobler omsetningen med ellevilt Nissan Leaf-salg


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE