ANNONSE

ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Gulskogen klare for full gjenåpning: - Stolte og glade!

For første gang på nesten to år ble hovedinngangen og rulletrappa mellom etasjene tatt i bruk i den totalrenoverte delen av kjøpesenteret torsdag.


Alexander Jansen

 01.10.20, kl. 19:39
 13.10.20, kl. 12:27


ANNONSE

 

GULSKOGEN: 12.000 kvadratmeter som de to siste årene har vært anleggsområde står nå ferdig etter at Gulskogen måtte hastestenge grunnet setningsskader etter Black Friday 2018.

Torsdag åpnet bokhandelen Ark samt parfymeriet Fredrik & Louisa like innenfor hovedinngangen, om to uker skal Meny stå klart, og i løpet av november åpner også Elkjøp helt ytterst i den nyrenoverte delen.

Her har også senteret fått en helt ny inngang ut mot jernbanen, hovedsakelig med tanke på oppgraderingene som er ventet å komme i dette området når Bane NOR skal gyve løs på området rundt Gulskogen stasjon.

– Vi er veldig stolte og glade over å kunne ønske kundene velkommen tilbake til et nytt og forbedret Gulskogen, sier senterleder Elisabeth Lohk.

_R2I9804.jpg

Gradvis gjenåpning

Nyåpningen av senteret skjer ikke med et gigantisk smell, snorklipping og taler. Senterledelsen har måtte ta konsekvesene av corona-pandemien, og derfor blir det en gradvis gjenåpning av den nye delen med ulike butikker på ulike datoer.

- Vi hadde selvfølgelig ønsket oss en stor feiring, men det er viktigere å ivareta Gulskogen som et trygt senter for våre kunder og ansatte. Helse og sikkerhet kommer alltid først. 
Det blir uansett masse som skjer fremover, og vi ser at kundene er nysgjerrige på de nye butikkene. Dette blir veldig spennende, sier Lohk.

_R2I9873.jpg
_A1I9770.jpgFREDRIK & LOUSIA: Byr på rene taxfree-atmosfæren med gjennomgang fra to innganger - med eier fra Drammen og merker man ikke finner i andre butikker. Her var det stor trafikk!

Allerede torsdag formiddag hadde publikum funnet veien tilbake til «gamle trakter», både gjennom nyåpnet hovedinngang og rulletrappen like innenfor som gjør at man slipper store omveier mellom 1. og 2. etasje. Mange var åpenbart ute bare for å ta seg en kikk på nyhetene i Drammens største kjøpesenter.

Om kort tid åpner også hurtigmatkjeden BigBite og Mester Grønn i området ved hovedinngangen.

_R2I9935.jpgNY HANDLEGATE: Mange skuelystne var innom torsdag ettermiddag for å kikke eller benytte seg av åpningstilbud.

_A1I9780.jpgHER KOMMER BAKER HANSEN: I området nedenfor rulletrappa skal det etter planen serveres rykende ferske bakervarer før jul. Utenfor kommer det uteservering.

Ansiktsløft også utvendig

Fremover vil det også gjøres en del tiltak ute foran hovedinngangen, som skal bære mer preg av et torg og gåareale. Til våren skal Baker Hansen etablere uteservering på stedet. 1. etasje av parkeringshuset er nå også ferdig renovert etter setningsskadene, og vil åpne for kunder om kort tid.

- Vi råder kundene til å følge Gulskogen på sosiale medier for å få med seg oppdatert informasjon, og ikke minst anbefaler vi at kundene bruker de lange åpningstidene våre – med det mener jeg at hvis en har mulighet til å komme tidlig eller sent så er det ofte roligere. Det kommer til å gjøre det enklere for oss å ivareta våre kunder og ansatte på en god måte, avslutter Lohk.

_R2I9950.jpgNY INNGANG: I enden av den nye handlegaten bortenfor Meny og Elkjøp åpner en ny inngang til senteret.

LES OGSÅ:

Gulskogen med butikkbonanza før nyåpning: - Norges fineste!
Elkjøp gjør comeback på Gulskogen: - Har vært savnet
Senterleder Elisabeth lokker med nye butikker på Gulskogen
Utbedringsarbeidet har startet på Gulskogen Senter


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE