ANNONSE

OLD IRISH: Styreleder Peder Blak og PR-sjef Kasper Toft Jørgensen gleder seg til åpningen i Drammen.
ALLE FOTO: BENEDICTE HAUGAARD / DRM24

- Her skal femtiåringene få danse på bordet!

Åpningen av byens nyeste pub-tilskudd nærmer seg med stormskritt, og den danske ledelsen er sikre på at de treffer spikeren på hodet når de byr på Heidis Bier Bar-stemning for Dickens-klientellet.


Benedicte Haugaard

 24.01.19, kl. 11:04
 07.02.19, kl. 14:33


ANNONSE

 

DRAMMEN: Det er ingen tvil om at spanjolene har flyttet ut og at irene er på vei inn. Det eneste som ligger igjen etter tapasbaren La Vida er et slitt gulvteppe som trolig har sett bedre dager.

Nå satser den danske pubkjeden Old Irish Pub stort i Drammen, og med åpningen kun to uker unna, jobber ledelse, håndtverkere og kunstnere for fullt for å få lokalene ferdige i tide. 

Fredag 8. februar klokken 20.00 åpner dørene til et konsept Drammen utrolig nok mangler - en pub for de som føler seg for gamle for Heidis Bier Bar, men som likevel ønsker å danse på bordene. Det er nemlig det håndtverkerne jobber med denne uken, bygging og sikring av tunge trebord som skal tåle fest og moro for 40-50-åringene i Drammen. 

MYE GJENSTÅR: Alle de 30 pubene i kjeden skal se noenlunde like ut. Derfor brukes de samme håndtverkerne og kunstnerne i alle oppussingsprosjektene. 

Store lokaler

Lokalene er delt i tre deler. En lounge-del med egen bar, et dansegulv med scene og DJ-bås, og en avdeling med mer robuste bord som tåler å bli trampet på. Denne avdelingen har i tillegg en langbar med mulighet til å ta seg en drink i baren. Og alt er selvfølgelig tegnet og godkjent av Drammens-firmaer. 

Lokalene er godkjent for opptil 450 personer, og kan friste med et rom som er savnet i målgruppen på 40-50 år - nemlig garderobe! 

I tillegg har de fått godkjent uteservering, og når påsken nærmer seg kan drammenserne nyte sola med en Irish Coffee i Nedre Torggate.

KLAR FOR UTESERVERING: PR-sjef Kasper Toft Jørgensen gleder seg til å åpne dørene mot Nedre Torggate. 

Aass i glasset

Old Irish Pub byr på 35 forskjellige ølsorter, og mange av de på tappetårn. Målet er å kunne servere enhvers favoritt, og både styreleder Peder Blak og PR-sjef Kasper Toft Jørgensen er klar over at Aass betyr mye for drammenserne.

- Målgruppen vår har hatt lenger tid på seg til å finne sin favorittøl, og det er mye som spiller inn, blant annet tradisjoner og patriotisme. Vi skal selvfølgelig ha Aass fra tapp, men vi kommer også til å servere øl fra Ringnes bryggeri, sier Jørgensen. 

Ikke redd for konkurranse

Jørgensen bekrefter våre mistanker om at det vil være lite matservering i puben. 

- Her kan man komme for å se sport, drikke øl og cocktails, ha en hyggelig samtale eller lytte til musikk og danse. Ønsker man å ta seg en burger kan man gå opp på O'Learys. 

Det er ingen tvil om at de ikke er redd for konkurranse, og selv om styrelederen ikke ønsker å kommentere hvem de ønsker å feie av banen, sier han at de tror de passer perfekt inn i Drammen.

- Vi har et konsept som ikke finnes her fra før, og vi vet drammenserne er glad i en god fest, sier Blak.

KLAR FOR ÅPNING: Neste uke kommer kunstneren og maler alt treverket. Så blir hyllene fylt med sprit og likører. 

Liveband og DJ

Hver fredag og lørdag stiller Old Irish Pub med liveband på ettermiddag og kveld, og når nattklubbstemningen melder seg tar DJen over spakene.

- Vi kommer til å hente inn musikere fra både utland og utenbys, men vil også invitere lokale musikere som kan spille fengende låter som blant annet Whiskey In The Jar, sier ledelsen samstemt og lattermildt. 

I hverdagen er det fokus på sport og de gode samtalene. Slik vil de fengsle drammensinnbyggerne i ekte, irsk stil. 

LES OGSÅ: Dansk pubkjede flytter inn i kjelleren på O'Learys

SENTRUMSNÆRT: Ledelsen er veldig fornøyd med plasseringen av puben, og gleder seg til 8. februar.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE