ANNONSE

FOTO: POSTEN

Nå kan du sende post fra egen postkasse

Postbudet ditt kan nå ta med pakker og brev fra din egen postkasse, frankert med digitalt frimerke.


Redaksjonen

 16.04.18, kl. 09:43
 11.05.18, kl. 12:56


ANNONSE
ANNONSE

 

NORGE: Posten har laget en enkel løsning for å sende fra postkassa der du bor.

Sendingen må være under to kilo og passe i postkassen. Budet henter forsendelsen på sin vanlige runde.

Forenkler hverdagen

- Dette er et tilbud for dem som ønsker en enklere hverdag og denne nye tjenesten bidrar til nettopp det, sier konsernsjef Tone Wille i Posten Norge.

Selv i en digital tid trenger mennesker å sende fysiske ting til hverandre. Mange driver med kjøp og salg på nett, bestemor vil kanskje sende en liten hilsen til barnebarnet eller du trenger for eksempel å returnere et dokument. Da kan du kjøpe et digitalt frimerke og bestille henting på posten.no. Skriv den unike koden på det du vil sende, legg det i postkassen din og så henter postbudet det.

Fornøyde kunder

- Fysiske leveranser blir ikke gammeldags, det skjer bare på nye måter. De kundene som allerede har testet løsningen er superfornøyde og sier at dette dekker et behov. For oss i Posten er det spennende å kombinere ny teknologi og tradisjonelle postkasser, sier Wille.

I Norge er det 2,4 millioner postkasser, og de fleste egner seg utmerket til å både motta og sende post. Dersom du ønsker, kan du også kjøpe digitalt frimerke og levere i de vanlige røde innleveringspostkassene eller på Posten.

Testet av Tise

Siden mars har brukere av salgsappen Tise fått tilbud om å kjøpe digitalt frimerke ved forsendelse av pakker. Appen har rundt 330.000 brukere i Norge og til enhver tid rundt 1,3 millioner annonser. Rundt halvparten av dem som har fått spørsmål om digitalt frimerke, har valgt å bruke det.

- Vi har brukere fra hele Norge og ser at det er stort behov for enkelt å kunne sende klær og gjenstander til hverandre. Digitalt frimerke og sende fra egen postkasse er positivt for våre brukere og for det åpne markedet, mener CEO Eirik Frøyland Rime i Tise.

LES OGSÅ: Iverksetter ny, landsdekkende ryddedugnad


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE