ANNONSE

ARKIVFOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

Møttes på Mjøndalsbrua - begge nektet å rygge

Historien gjentar seg - i ekte «Fleksnes»-ånd måtte politiet rykke ut da to sjåfører møttes midtveis på gamlebrua - og begge stod på sitt.


Alexander Jansen

 15.07.19, kl. 17:02
 29.07.19, kl. 15:19


ANNONSE
ANNONSE

 

NEDRE EIKER: Ja, du har sikkert hørt den før. Med jevne mellomrom skjer det, uten sammenligning forøvrig, som den berømte Fleksnes-episoden illustrerer på komisk vis. 

Det hele utspant seg på den gamle Mjøndalsbrua mandag ettermiddag, denne gangen med en bilsjåfør og en bussjåfør som motparter.

- Ingen ville rygge. Føreren av bilen som hadde nektet å flytte seg satt i bilen i 15 minutter mens køene hopet seg opp, forteller politiet.

Ble dratt ut av bilen

Politiet ble tilkalt for å løse opp i floken, men da de ankom hadde allerede flere andre trafikanter på stedet mistet tålmodigheten og tatt affære, og det trafikale hadde løst seg.

- Bussjåfør og en annen bilist hadde fått nok og dro bilføreren ut av bilen og rygget bilen hans vekk. Bilføreren hevdet seg slått og vurderer å anmelde forholdet, opplyser politiet.

15 minutter er imidlertid langt fra rekord. I 2017 skal to sjåfører ha blitt stående i «stillingskrig» i omlag en time før politiet måtte komme og rydde veien.

Som alltid da dette inntreffer, er vi nødt for å by på den legendariske Fleksnes-episoden «Trafikk og Panikk» fra 1974:


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE