ANNONSE

SJEFS-NERDEN: Morten Thomsen har fått låne parkeringsplassen til Aass Bryggeri i krysset Sundgata og Nedre Storgate – rett ovenfor butikken til KanonCon.
FOTO: PRIVAT

Morten inviterer til utendørs «nerdemarked» i Drammen

KanonCon er byens nye nerde-nirvana og har siden åpningen fått en stor kundekrets. Neste helg er det duket for nerdefest på Bragernes!


Alexander Jansen

 09.06.21, kl. 16:34
 18.06.21, kl. 17:19


ANNONSE
ANNONSE

 

BRAGERNES: - Det er tydelig at vi har fylt et hull i markedet, sier Morten Thomsen, eier og daglig leder av KanonCon.

- Det er så mange som kommer inn i butikken og jubler over det endelig er en slik butikk i Drammen, forteller han.

Etter nærmere et år i dvale byr det seg nå nye muligheter til arrangementer utendørs i sommervarmen. KanonCon startet opprinnelig som en tegneserie- og nerdefestival i Oslo, og ble etter hvert til butikken i Nedre Storgate.

- Vi har ikke glemt våre røtter og har hele tiden ønsket å arrangere nye festivaler og arrangementer. Det er derfor en stor glede å kunne arrangere det første «Nerdens Marked» i Drammen!

Ifølge Thomsen kan de også by gjestene på servering i form av en food truck med diverse mat under markedet lørdag 19. juni.

Salgsboder, serieskapere og signering

På markedet vil nysgjerrige blant annet oppleve mange salgsboder, med nye og brukte tegneserier, t-skjorter, actionfigurerer, leker og retrospill - samt en Pokémon-lansering.

Vi har egentlig en altfor liten butikk på kun 42 kvadratmeter, men vi har et 100 kvm. lager som er smekkfullt med forskjellige ting – og disse tar vi frem til markedet. Det vil derfor være mye ingen har sett selv om de har vært innom butikken tidligere, sier Thomsen.

I tillegg kan besøkende få møte tegneserieskapere som Malin Falch (Nordlys), H.L. Phoenix (Arkin Lysets Vokter), Charlotte Sandmæl (Dragens Øye), Odin Helgheim (Ragnarok), Dina Norlund (Snøkattprinsen), Tommy Sydsæter (Pyton, Vazelina Bilopphøggers), Marius Henriksen (Storefri, Pappa), Nils Axle Kanten (Hjalmar, Firekanta), Håvard Heggenhougen (Opp Ned Sagaen) og Eddie Jensen (Opp Ned Sagaen).

- Samtlige serieskapere sitter klare til å signere bøkene sine og slå av en hyggelig prat, lover Thomsen.

LES OGSÅ: Morten (47) har åpnet byens nye nerde-nirvana


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE