ANNONSE

ILLUSTRASJONSFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Mindreårig gutt overfalt av jevnaldrende i sentrum

En ungdomsgjeng i begynnelsen av tenåra som fra før er kjent av politiet i Drammen, angrep tirsdag kveld en jevnaldrende gutt på åpen gate på Bragernes.


Alexander Jansen

 06.04.21, kl. 22:14
 15.04.21, kl. 22:18


ANNONSE
ANNONSE

 

SENTRUM: Hendelsen fant sted i nærheten av KinoCity ved 19.30-tiden.

- Vi fikk en telefon fra en far som hadde blitt ringt opp av sønnen sin, som fortalte at han hadde fått juling og at han gjemte seg i Kinogarasjen. Faren var da selv på vei til stedet, forteller operasjonsleder Trond Egil Groth i politiet til DRM24.

Da politiet ankom kunne de konstatere at gutten ikke var fysisk skadd, men at han hadde søkt tilflukt etter det politiet betegner som et angrep. Det skal ikke ha vært snakk om et ran, men heller en aggressiv form for fysisk konfrontasjon.

- De andre ungdommene skal blant annet ha kastet en sparkesykkel på guttens sykkel, forteller Groth. 

To av tre mistenkte gjerningspersoner ble etter kort tid anholdt av politiet i nærheten, da det var snakk om navngitte ungdommer.

- Den tredje hadde forlatt stedet før vi kom, de to andre ble kjørt hjem til foreldre da samtlige er under den straffbare lavalder, sier Groth.

Får etterspill

Det betyr imidlertid ikke at episoden ikke får konsekvenser. Ifølge Groth er det her snakk om lokale gjerningspersoner som politiet allerede har «i kikkerten» i forebyggende sammenheng.

- Det vil derfor bli fulgt opp i etterkant og får et etterspill med tanke på forebyggende virksomhet, forteller Groth.

Motivet bak hendelsen er ikke kjent.

LES OGSÅ: Voldelig mann rappet matvarene til annen butikkunde


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE