ANNONSE

Mann (44) tiltalt for gjentatte overgrep mot jente (14)

En mann i 40-årene fra Oslo er tiltalt for overgrep mot en 14 år gammel jente fra Nedre Buskerud. Mannen er også tiltalt for besittelse av overgrepsmateriale som omhandler barn.


Benedicte Haugaard

 08.03.19, kl. 13:12
 15.03.19, kl. 13:43


ANNONSE
ANNONSE

 

BUSKERUD: Mannen er tiltalt for å ha brutt straffeloven § 196 - for å ha hatt seksuell omgang med barn under 16 år, og § 200 - for å ha forledet barn under 16 år til å utvise seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd.

Begrunnelsen for tiltalten skal være at mannen har utført seksuelle handlinger på 14-åringen gjentatte ganger på et hotellrom i begynnelsen av 2015. Mannen skal også ha fått henne til å utføre seksuelle handlinger på videochattetjenesten Skype. 

Mannen er også tiltalt for å ha brutt straffelovens § 204 for å ha vært i besittelse av fremstilling av seksuelle overgrep mot barn og fremstilling som seksualiserer barn. I mannens bolig i Oslo ble det funnet 230 bilder som seksualiserer barn.

For overgrepene risikerer mannen fengsel opptil fem års fengsel. For besittelse av overgrepsmateriale som omhandler barn risikerer mannen en bot, eller opptil to års fengsel.

LES OGSÅ: Mann tiltalt for «grooming» - avtalte sexmøte med 14-åring


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE