ANNONSE

ARKIVFOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

Reagerer på utebad-stenging - tar opp saken i kommunestyret

Leserne var umiddelbare i sin dom. Nå vil Frp's gruppeleder Ulf Erik Knudsen ta opp saken politisk i et forsøk på kunne holde Drammens eget badeland åpent under «norgesferien».


Alexander Jansen

 22.05.20, kl. 12:20
 02.06.20, kl. 20:00


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Knudsen delte DRM24's sak om at utebadet vil holde stengt hele sommeren på sin Facebookprofil onsdag.

- Dette er helt meningsløst når alle skal feriere i Norge. Det tar 3-5 uker å få et badeland opp å stå etter stenging. Da er det minst 2 måneder igjen av sommeren. Dette vil jeg ta opp i kommunestyret, sier Knudsen.

Kommunestyremøtet er førstkommende tirsdag. Og Knudsen har trolig mange i ryggen når han gjør nettopp det. Reaksjonene fra leserne lot nemlig ikke vente på seg i kommentarfeltene.

Mange er triste over at byens bade-destinasjon nummer én vil måtte holde stengt, når alle skal feriere «hjemme» - og myndighetene i tillegg åpner for badeland og fornøyelsesparker fra 15. juni.

Her er noen av reaksjonene:

- Trist for alle de som ikke har bil og kan komme seg til sjøen. Det gjelder jo ungdom ,småbarnsforeldre og folk i alle aldre.
- Og nå som sååååå mange er hjemme, de vil jo tape store penger
- Om man skal råde folk å feriere i Norge, så må det tilrettelegges for det også. Det finnes faktsik folk som ikke har hytte i Kragerø
- Ærre mulig. De bør jo ha åpent og langt ut i september. Varmen kommer seint iår og holder koken utover høsten
- Det var fryktelig dumt syns jeg. Har de fått klar signal bør de åpne. Tenk hvor mange som vil ha glede av det når vi lever i unormal tid.
- Ulogisk, jo større plass er apent jo mindre mennesker blir per kvadratmeter.
- Her skal det ferieres hjemme, også gir de ikke mulighet til å bruke det som står tilgjengelig. Skjerp dere Drammen kommune!!!
- Bruk ledig kapasitet av ansatte i kommunen. Er det noe barn/unge trenger nå er det ett sted de kan ha fritidsaktivitet. Mange skal feriere i egen by! Må være mulig å være litt fleksible Drammensbadet !
- Så trist, det er jo mange som er hjemme i byen hele sommeren og som kunne ha brukt Drammensbadet.
- Vet ikke helt om jeg forstår logikken ved denne avgjørelsen må jeg innrømme. Blir det mer smitte på utebadet enn inne?

Andre igjen mener det er riktig av drammensbadet å stenge som følge av utfordringer knyttet til smittevern. Hva mener du? Bør utebadet holde åpent? Delta i debatten!

mg55352334-2 (1).jpgMORO FOR BARNA: Her fra en varm sommerdag i fjor. (ARKIVFOTO: ELISABETH ENGEBRETSEN / DRM24)


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE