ANNONSE

FOTO: PRIVAT

Vant lokal ildsjel-konkurranse - fikk kjøkken til 150.000 kroner

Rune Harald Jahnsen ble kåret til vinner blant mange gode kandidater da den nye kjøkkenforretningen Schmidt på CC Drammen lyste ut ildsjel-konkurranse.


Alexander Jansen

 10.10.18, kl. 14:47
 17.10.18, kl. 10:20


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: For det manglet ikke på responsen da kjøkkenforretningen ba folk nominere ildsjeler fra Drammensområdet. Butikken ble åpnet på senteret 31. august, og onsdag var ordføreren på plass for å kaste glans over kåringen.

Vinneren er et kjent navn i Drammen for mange, nemlig drammenspatriot og ildsjel Rune Harald Jahnsen, som er et kjent navn innen både bandy og kulturliv, blant annet Drammenselvas Venner og Sankthansfeiringen på Holmennokken. 

På rød løper og med bobler i glasset ble Jahnsen hyllet. 

- Dette føles kjempefint. Jeg er veldig glad for at næringslivet i Drammen setter frivillig innsats og ildsjelbegrepet på dagsordenen. Frivillig arbeid er en viktig del av samfunnet vårt, sier Jahnsen, som ble nominert av døtrene og tidligere også har vunnet kommunens Frivillighetspris.

- Og kjøkkenpremien? 

- Jeg må jo ikke ha nytt kjøkken, mitt er fra 1985. Men jeg trenger vel kanskje nytt likevel.., ler Jahnsen. 

Schmidt Drammen mener at kontrastene kommer til å bli store fra hans gamle kjøkken.

- Jahnsen er en absolutt verdig vinner, og vi gleder oss til å begynne på hans drømmekjøkken, uttaler kjøkkenforretningen.

Juryen skriver følgende om vinneren og bakgrunnen for valget:

Vinneren er en som har viet livet sitt til andre. Han brenner for byen Drammen og er opptatt av fellesskapet og at alle skal kunne få ta del. Han er en musiker som kaller seg selv underholder. Han spiller i to band, som opptrer på ulike arenaer fra utesteder og scener til mer intime arenaer for eldre og vanskeligstilte. Han har også vært initiativtaker for flere arrangementer her i byen, som St. Hans Aften på Holmenokken. Dette er en årlig, gratis begivenhet for store og små. Videre har han stor lidenskap for bandyen, og arrangerer «Skøytemorro» på torgisen når den åpner for vinteren. På nyttårsaften har han et helt program på isbanen på Marienlyst hvert år. Her er det fakkeltog, musikk og gøy for barna. Ellers er han tidligere bandydommer og han er også ofte speaker på hjemmekampene til Drammen Bandy, selv om klubben i hans hjerte (eller sjel) er Skiold. Han har selvfølgelig hatt en finger med i spillet av oppbygning av Skiolds bandyskole. Han har også tidligere vunnet frivillighetsprisen i Drammen. Han står også i spissen for Drammenselvas venner og er Blaa aftens store far.

LES OGSÅ: Etterlyser kandidater til frivillighetsprisen


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE