ANNONSE

FOTO: TV2

Lokal «Farmen»-deltaker til sykehus under innspilling

Jørgen Ringstad måtte sjekke ut av 1900-tallet etter å ha pådratt seg et ribbensbrudd under en tvekamp i saging.


Benedicte Haugaard

 15.10.18, kl. 11:30
 26.10.18, kl. 14:54


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Ulykken skjedde da Jørgen Ringstad (62) skulle møte Kjetil Nørstebø (28) i tvekamp i saging.

I episoden ser man at Ringstad faller i bakken, og at den ene tømmerstokken treffer han i magen. Tvekampen blir satt på vent, og programlederen tar han til side hvor han blir sjekket av helsepersonell.

- Det kom som lyn fra klar himmel. Jeg bare gikk rett ned som en potetsekk, også traff jeg stokken og spissen gikk opp under brystbeinet. Det var så vondt, og tårene bare sprutet. Det var helt jævlig å puste, sier Jørgen til TV 2.

RIBBEINSBRUDD: Senere viste smertene seg å være et ribbeinsbrudd, og han ble kjørt til Ahus med blålys.

Ribbensbrudd

Det som senere viste seg å være et ribbensbrudd satt ikke en stopper for den spreke 62-åringen fra Drammen. Han ga ikke opp, og møtte opp til tvekamp etter en liten pause. Dessverre var motstanderen raskere, og dermed måtte Ringstad forlate Farmen. 

- Det var mannskap fra Røde Kors tilstede som undersøkte han umiddelbart etter tvekampen, og de fikk han til lege i Kongsvinger. Derfra ble han sendt videre til Akershus universitetssykehus for grundigere undersøkelser og oppfølging, sier Alex Iversen, presseansvarlig for Farmen.

Drammenseren uttrykker ovenfor TV-kanalen at smertene ble verre utover kvelden på sykehuset.

– Jeg kjente at dette ikke er noe spøk, så jeg synes det var greit å dra til legevakten. Det ble det plutselig en hastesak, siden de var redd for indre blødninger. Legen mente at jeg måtte ta en CT-undersøkelse, så da ble det blålys ned til Ahus, sier Jørgen.

Ingen retur

Ringstad reiste hjem til sønnen sin i Enebakk for å hvile etter sykehusoppholdet. Etter tre uker var Ringstad i form igjen, men dessverre ble det ingen retur til 1900-tallet.

Deltakere som forlater Farmen skal egentlig reise til Torpet - en annen gård der de får muligheten til å kjempe seg inn igjen. Dette var uaktuelt for 62-åringen. 

– Jørgen hadde slått seg så kraftig, at det ikke var mulig for han å fortsette på Torpet. Han trengte tid til å komme seg igjen, avslutter Iversen.

LES OGSÅ: Har levd 15 år uten strøm - nå er Jørgen (62) klar for «Farmen»


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE