ANNONSE

VOLDSOM KRASJ: Slik så det ut da semitraileren traff i 110 km/t-sonen.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Lastebilsjåføren: - Jeg så på mobilen når det smalt

Braste inn i parkert bil med hestehenger på veiskuldra på E18.


Alexander Jansen

 12.02.20, kl. 19:18
 18.03.20, kl. 02:15


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det er Østlandsposten som onsdag omtaler gårsdagens trafikkulykke på E18, og skriver at sjåføren av semitraileren har forklart at han så på mobilen da han traff den parkerte heste-ekvipasjen på veiskuldra.

– En sjåfør som kom bak traileren og som så hele hendelsen fortalte at han så oss i god tid for det er god sikt der, og at han ikke forsto hvorfor trailersjåføren bare kjørte oss ned. Men trailersjåføren fortalte meg at han ikke hadde sett noe for han hadde kikket ned på telefonen akkurat da. Så han rakk nok heller ikke å bremse, sier Gry Lie til avisa.

_A1I3752_komp.jpgMÅTTE AVLIVE NIESENS NY HEST: Her jobber Gry Lie (til venstre med mobiltelefon) og veterinæren med hesten.

Hun satt i bilen som ble truffet, og hadde stoppet på veiskuldra som følge av en hendelse. Ifølge Lie hadde de skrudd på varselblinken, og skulle straks kjøre videre da det smalt.

Hesten i hestehengeren måtte som omtalt av DRM24 tirsdag avlives på stedet som følge av bruddskader etter det voldsomme sammenstøtet. Ifølge OP.no hadde de hentet hesten en time tidligere til Lies 12 år gamle niese, som også befant seg i bilen.

De fire involverte personene i bilen ble fraktet til legevakt for sjekk, men slapp fra det uten skader. Lastebilsjåføren fikk ifølge politiet beslaglagt førerkortet på stedet.

_A1I3775.jpgSTORE SKADER: Semitraileren traff autovernet og stoppet lenger frem etter sammenstøtet.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE