ANNONSE

OOOPS: Alt gikk ikke helt etter planen for denne sjåføren.
FOTO: LESERBILDE

Lastebilsjåfør dumpet snø ulovlig i elva - så skjedde dette

Lastebilsjåføren skulle bare dumpe snø i elva - da hele kjøretøyet plutselig tippet baklengs ned i vannet.


Alexander Jansen

 10.01.18, kl. 14:11
 19.01.18, kl. 22:53


ANNONSE
ANNONSE

 

NEDRE EIKER: Hendelsen utspilte seg onsdag formiddag bak Buskerud Storsenter. Flere forbipasserende fikk med seg opptrinnet. 

Lastebilen skulle bare tippe snøen fra lasteplanet og ut i Drammenselva - hvilket forøvrig er ulovlig av miljøårsaker.

Men kjøretøyet stod åpenbart litt for langt ut på kanten, og dermed sørget vekten over bakhjulene for det unngåelige - tyngdekraften vippet hele lastebilen over kanten, og lastebilen ble stående med nesa i været og bakenden i elva. 

Denne knipen var det naturligvis ikke mulig å komme seg ut av for egen maskin, og sjåføren, som skal ha kommet seg fra sjokkopplevelsen uten skader, ble nødt for å tilkalle assistanse. 

Etter hvert kom en tungbilberger fra Falck Redning til stedet for å bistå, og skal ha fått trukket opp kjøretøyet med vaier. Det har ikke lyktes DRM24 å finne ut hvilket firma som kjørte lastebilen.

LES OGSÅ: Snøkaoset lammet bussene

I grøfta

Også ute på veiene gikk alt helt etter planen onsdag.

Drammen Live24 mottok et leserbilde på ettermiddagen, hvor en bil med henger hadde havnet i grøfta ved Haug kirke i Hokksund. 

Et trafikkskilt var også kjørt ned på stedet, og bilen var til hinder for trafikken på stedet. Hva som forårsaket hendelsen er imidlertid uklart.

FOTO: LESERBILDE


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE