ANNONSE

ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Kripos i gang på branntomta: Søkte med hund etter brennbar væske

Politiets krimteknikere var tirsdag på plass på branntomta i Lier hvor en mann og en kvinne omkom i storbrannen natt til søndag.


Alexander Jansen

 14.05.19, kl. 11:55
 26.05.19, kl. 13:33


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det ble mandag klart at lokalt politi får bistand fra Kripos i etterforskningen, blant annet i de krimtekniske undersøkelsene for å avdekke brannårsaken. 

Tirsdag var politiets spesialister i gang med undersøkelser på stedet, og søkte blant annet med spesialtrent hund etter brennbar væske.

Undersøkelene vil fortsette også de neste dagene, opplyser politiet på stedet til DRM24.

PRØVER: Politiet hentet ut en rekke prøver fra brannruinene.

Kan ta tid å få svar

Det er imidlertid ventet å ta tid før politiet finner svaret på brannårsaken. Det er mye materiale som skal undersøkes, og det vil ta tid før man får svar på tekniske prøver.

Politiet har tidligere uttalt at en av hypotesene er at brannen kan ha vært påsatt, og har etterlyst tips fra publikum i området.

De tekniske undersøkelsene vil forhåpentligvis kunne bringe politiet nærmere et svar på hvorvidt denne teorien blir styrker eller svekket.

Mannen og kvinnen som omkom i brannen er til obdukson på Oslo Universitetssykehus. Ifølge politiet er det et ektepar i 50-årene, men man har foreløpig ikke offentliggjort navn.

LES OGSÅ: To personer omkom i storbrann på Lierstranda - flere hus totalskaddFØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE