ANNONSE

FOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

To til sykehus etter å ha blitt slått med balltre - én pågrepet

To menn er fraktet til sykehus etter slåssing med flere involverte på en privatadresse i Solbergelva fredag kveld.


Alexander Jansen

 04.09.20, kl. 20:54
 16.09.20, kl. 08:58

Joakim Fjeldli


ANNONSE
ANNONSE

 

SOLBERGELVA: Nødetatene rykket ut til adressen etter melding om bråk og personskade fra flere innringere noe før klokken 22.00. 

Fremme på stedet skal det ifølge politiet har vært relativt ampert og uoversiktlig.

- To personer gikk til angrep på andre mens politiet var tilstede, og måtte pepres for å få kontroll, sier operasjonsleder Marianne Mørch til DRM24.no.

Uavklart skadeomfang

Totalt skal fem personer ha vært involvert i slåssingen. En av disse, en mann i 40-åra, har erkjent å ha slått to andre menn i 30-åra med balltre.

- Han er pågrepet av politiet, mens de to han har slått er fraktet til sykehus. Tilstanden er ukjent, men de skal ikke ha vært bevisstløse, sier Mørch.

Fest

Politiet har så langt ingen klar formening om hva som skal ha utløst det hele, og hvem som har gjort hva. Men det skal ha vært en fest på adressen da slåssingen startet.

- Det er en del sprikende forklaringer, sier Mørch. 

Samtlige av de involverte skal være hjemmehørende i drammensområdet. Fire politibiler og tre ambulanser rykket ut til stedet.

2020_0904_22071400.jpg

To bortvist etter slåssing i sentrum

Solbergelva var imidlertid ikke det eneste stedet det gikk på helsa løs fredag kveld.

Også i sentrum, nærmere bestemt på Bragernes, måtte politiet rykke ut noe tidligere på kvelden etter melding om slåssing. 

Her skal ifølge politiet to menn i 20-åra ha vært involvert. Det er ikke rapportert om personskader, og begge ble ifølge politiet bortvist fra sentrum.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE