ANNONSE

TATT TIL SLUTT: - Gjerningsmannen ble pågrepet uten dramatikk, forteller politiets innsatsleder Mattis Hamborg til DRM24.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Siktet for drapsforsøk etter knivstikking i Solbergelva

Mannen som knivstakk kvinnen i 40-åra fredag formiddag blir lørdag fremstilt for varetektsfengsling - siktet for drapsforsøk.


Alexander Jansen

 28.08.20, kl. 18:45
 10.09.20, kl. 08:00


ANNONSE
ANNONSE

 

SOLBERGELVA: Det opplyser jourhavende politiadvokat Camilla Granstrøm til DRM24.

Mannen i 30-åra er foreløpig ikke formelt avhørt etter at han ble pågrepet av politiet i 1300-tiden fredag, drøyt fire timer etter at knivstikkingen fant sted.

Politiet er sikre på at de har tatt riktig mann. Arrestasjonen fant sted i nærheten av Nedre Eiker kirke, etter tips fra publikum.

_MG_5272_456754.jpgSTORSTILT SØK: Flere hundepatruljer og politihelikopter søkte etter mannen i Solbergåsen.

Vil ikke si noe om kniven

Politiet holder foreløpig kortene tett til brystet om omstendighetene rundt hendelsen, som skal ha funnet sted utenfor en av to adresser som er sperret av med sperrebånd.

- Det er fortsatt et tidlig stadium i etterforskningen, og jeg kan foreløpig ikke si noe om hvordan han stiller seg til siktelsen, sier Granstrøm.

- Har dere beslaglagt kniven som skal ha blitt brukt?

- Det ønsker jeg heller ikke å kommentere foreløpig, sier Granstrøm.

LES OGSÅ: Gjerningsmann pågrepet etter knivstikking

Relasjon

Ifølge Granstrøm er det en relasjon mellom kvinnen som ble knivstukket og gjerningsmannen. Hva for slags relasjon det er snakk om, vil politiet foreløpig ikke kommentere, utover at de kjenner hverandre.

Både den drapssiktede mannen og den skadde kvinnen, som nå ligger på sykehus, er hjemmehørende i området. Kvinnen er ikke betegnet som alvorlig skadd, men skal ifølge vitner ha blødd fra overkroppen da hun ble hentet av ambulanse.

Politiet vil foreløpig ikke svare på spørsmål om mannens historikk i politiets registre.

_R2I2585_#4567.jpgSPERRET AV: Politiet har sperret av to adresser med sperrebånd.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE