ANNONSE

PULVERISERT: Det store vinduet er knust i tusen biter. Gjenstanden på bakken er del av en utstillingsmontér fra inne i butikken.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Sjokkbrekk i moteforretning - forsvant med dyre jakker

Maskerte tyver knuste et stort utstillingsvindu og forsvant med jakker for flere titalls tusen kroner hos Paul & Pauline i Drammen sentrum natt til mandag.


Alexander Jansen

 04.12.17, kl. 04:05
 15.12.17, kl. 08:37


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Innbruddsalarmen hos den eksklusive klesforretningen i St. Olavsgate på Bragernes gikk klokken 03.29 mandag. 

Når politiet ankom stedet ble de møtt av et knust utstillingsvindu. Like i forveien skal en bil, trolig en eldre, sølvfarget Saab stasjonsvogn, ha forsvunnet fra stedet.

- Vi har brukt alt av tilgjengelige ressurser på å fange opp bilen, foreløpig uten resultat. Vi vet ikke hvordan utstillingsvinduet har blitt knust, men det håper vi å finne ut av når vi får gått gjennom alle overvåkingskameraene, sier innsatsleder Geir Bodahl på stedet til DRM24. 

Det politiet foreløpig vet, er at tyvene skal ha vært maskerte under innbruddet, og at det skal dreie seg om to mannspersoner.

SIKRET SPOR: Krimteknikere gjorde undersøkelser på stedet i natt.

Målbevisste

Innehaver Kjell Runar Nilsen var tidlig på stedet, og kunne raskt konstatere at det var dyre ytterjakker av merket Moncler som hadde forsvunnet. Ifølge politiet skal det dreie seg om et tosifret antall.

- Av det jeg ser foreløpig er det kun det ene merket som er tatt. Det er nye vintervarer og dyre jakker, forteller Nilsen, som undrer seg om det kan være et bestillingstyveri.

Det er første gangen han har hatt innbrudd siden forretningen lå i Schwenkegata for mange år tilbake.

Nilsen forteller at butikken vil holde åpent som normalt mandag, og at han håper å få på plass en glassmester så fort som mulig. 

MONCLER: Det var kun boblejakkene av typen på utstillingsdukken til høyre at tyvene forsynte seg av.

Ønsker tips om fluktbil

Politet ønsker tips fra publikum som kan ha observert den eldre, sølvfargede Saaben tyvene forsvant i. 

- Vi har ikke noe regnummer, men vi ser at det dreier seg om en Saab fra tidlig 90-tallet på et av overvåkingskameraene, sier operasjonsleder Kjell Reidar Johansen ved politiet i Søndre Buskerud til DRM24.

Bilen skal ha forsvunnet mot Sankt Olavsgate fra Øvre Storgate. Har du sett bilen, kan du ringe politiet på telefon 02800.

DRM24.no kommer tilbake med merFØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE