ANNONSE

BRÅKMAKER: Var involvert i knuffing med flere andre, og var ikke stort mer samarbeidsvillig overfor politiet. Mannen bak fikk også slå følge til arresten.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Kranglet seg inn i arresten: Dette skjedde på byen i natt

Når politiet gir deg et pålegg lønner det seg å høre etter. Noen kranglefanter må imidlertid lære på den vanskelige måten.


Alexander Jansen

 09.06.19, kl. 07:36
 19.06.19, kl. 09:22


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Å ikke etterkomme politiets pålegg kan fort ende i arresten. Det fikk to lokale karer i 20-åra erfare etter en fuktig kveld på byen pinseaften.

Rundt stengetid var det tillløp til håndgemeng, knuffing og uorden i rekkene utenfor et serveringssted på Bragernes. Bakgrunnen var to karer som hadde røket uklare. Takket være andre handlekraftige personer på stedet ble et basketak forhindret, og en av partene valgte klokelig å forlate stedet.

Den andre parten valgte da å la aggressjonen gå utover flere andre på stedet, og ordensforstyrrelsene var igjen i ferd med å eskalere før politiet ankom stedet og fikk forhindret et nytt slagsmål. 


Politets tilstedeværelse hjalp imidlertid ikke nevneverdig på mannens takt og tone, og viste seg å være av det lite samarbeidsvillige slaget etter gjentatte pålegg om å forlate stedet. Politiets bortvisning falt imidlertid for døve ører, hvilket resulterte i at både mannen og en «medsammensvoren» fikk skyss til drukkenskapsarresten.

De to «lokale heltene» våkner trolig opp i sentralarresten som to angrende syndere, med en anmeldelse og bot på kjøpet.

Melding om masseslagsmål

Totalt var det tre personer som havnet i arresten i Drammen pinseaften, men flere havnet i politiets søkelys.

Noen av disse var involvert i det som skal ha vært et masseslagsmål ved Circle K på Bragernes.

- Når vi ankom stedet var det rolig, men en av de involverte ble bortvist fra stedet, opplyser politiet til DRM24. 

Mye fyll

Det var mye folk på byen i Drammen pinseaften, og det ble en fuktig kveld på mer enn en måte for en del. 

Politiet måtte ta hånd om flere overstadig berusede personer - en av disse var i så liten grad i stand til å ta vare på seg selv, at vedkommende bli innbragt drukkenskapsarresten.

RETT UT: Det var flere partyløver som ikke var helt «i vater» utover natten. Da er det godt å ha en politimann til å få stablet seg på beina.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE