ANNONSE

VEISPERRING: Politiet stod bevæpnet på E18 ved billingstad
Foto: Eirik Stegarud / Presse30.no

Krangel mellom bilister utløste væpnet aksjon på E18

Krangel mellom bilister i Drammen utløste bevæpnet aksjon på E18.


Vegard M. Aas

 18.06.15, kl. 12:02
 23.06.15, kl. 11:33


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN/ASKER: Politiet i Asker & Bærum iverksatte en bevæpnet aksjon på E18 inngående mot Oslo ved Billingstad torsdag ca. rundt klokken 12.15.

Bakgrunnen skal ha vært en krangel mellom to bilister som skal ha hatt en høylytt krangel i lyskrysset ved Strømsø senter i Drammen.

- En hvit BMW stakk fra stedet, og en person mente å ha sett en pistollignende gjenstand i bilen som stakk. Vi varslet derfor Asker og Bærum Politidistrikt som valgte og bevæpne seg som følge av observasjonen som var gjort, sier operasjonsleder Øystein Kvernes i Søndre Buskerud politidistrikt.

Bevæpnet aksjon

En bil som passet til beskrivelsen ble observert på E18 mot Oslo, noe som gjorde at Asker og Bærum politidistrikt satt opp en bevæpnet sperrepost på E18.

Ifølge tips DRM24.no har fått skal politiet ha vært bevæpnet med både ett- og tohåndsvåpen i en sperrepost på Billingstad klokken 12.15.

Ifølge Budstikka skal politiet i Asker og Bærum fått beskjed om at en bil med en eller flere passasjerer skal ha pekt mot fotgjenger med våpen.

Kontrollposten gav imidlertid ingen resultater, da politiet ikke fant igjen den hvite BMW'en.

LES OGSÅ: Her endte ferden for ruset sjafør

FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE