ANNONSE

FOTO: DRAMMEN KOMMUNE

Kommunen advarer badegjestene: Kan være farlig

Drammen kommune har rykket ut med en bekymringsmelding angående sikkerheten på Vasshella i gamle Nedre Eiker.


Redaksjonen

 23.06.20, kl. 11:29
 01.07.20, kl. 22:40


ANNONSE
ANNONSE

 

SOLBERGELVA: Den populære badeplassen har i alle år vært flittig brukt, spesielt av ungdom fra Solbergelva. 

- Dessverre ødelegger enkelte badegjester gjerder og klatrer opp på damhuset, noe som kan medføre farlige situasjoner, uttaler kommunen.

Kommunen uttaler videre at de setter publikums sikkerhet høyt og passer på at nødvendige sikkerhetstiltak er på plass, og det er derfor av sikkerhetsmessige årsaker blitt forbudt å ferdes på selve dammen. 

– Vi tar sikkerhetstiltakene på alvor, men er veldig plaget av hærverk. Vi reparerer gjerdene den ene dagen, neste dag er de klippet i stykker. Det er også alvorlig at ungdommer spikrer fast stiger for å klatre opp på taket av damhuset, sier Virksomhetsleder i Vann og avløp Live Johannessen i Drammen kommune.

Hun forteller at det også er mye forsøpling, flaskeknusing og tagging i området. Det er kommunen som eier damkonstruksjonen på Vasshella. 

– Jeg oppfordrer ungdommene og alle andre badegjester til å respektere sikkerhetstiltakene slik at det er trygt å være på dammen. Og hvis alle sørger for at det ikke ligger igjen søppel etter dem, blir Vasshella en innbydende badeplass for alle, avslutter Johannessen.

Kommunen har for øvrig denne uka satt opp søppeldunker og hengt opp livbøyer ved Vasshella.

vasshella_dam_nedstroms.jpg


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE