ANNONSE

HIT, MEN IKKE LENGER: I jernstolpene i midtrabatten ble det bråstopp.
ALLE FOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

Meide ned jernstolpene i Konnerudgata - mistet lappen

En mann i 20-årene er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand etter å ha forårsaket store materielle skader på både bil og omgivelser i Konnerudgata søndag kveld.


Alexander Jansen

 08.07.18, kl. 21:42
 19.07.18, kl. 15:58


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Hendelsen skal ha skjedd i 22.30-tiden, da bilen av ukjente årsaket har havnet oppå midtrabatten, og kjørt ned flere meter med jernstolper og kjetting mellom kjørebanene.

- Det skal ikke ha vært andre kjøretøy involvert. Politiet er på stedet nå og føreren fremstår som oppegående, opplyste operasjonsleder Rune Hunshamar i politiet til DRM24.no kort tid etter smellen. 

Bilen måtte hentes av bergingsbil som følge av skadeomfanget, og Veitrafikksentralen er varslet for å rydde opp på stedet forøvrig. 

Førerkortbeslag

Bilføreren er en lokal mann i 20-årene. Politiet opplyser at han har fått beslaglagt førerkortet som følge av mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. 

- Alkotesten var negativ, men det kan være andre ting han er ruset på. Han ble derfor fremstilt for blodprøve på legevakten, uttaler politiet til DRM24.LES OGSÅ: Vandal gikk berserk på parkert bil - forsvant for politiet


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE