ANNONSE

ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Pågrepet etter fire timer lang væpnet aksjon

En politimann ble skadd da politiet til slutt tok seg inn i boligen hvor en kvinne hadde forskanset seg med kniv i Skoger torsdag ettermiddag.


Alexander Jansen

 01.11.19, kl. 15:05
 12.11.19, kl. 09:55


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Aksjonen ble innledet i 11.30-tiden og var ikke over før ved 15.45-tiden. Kort tid i forveien gikk politiet inn i boligen for å ta kontroll på kvinnen.

Vedkommende hadde tidligere truet politiet og helsepersonell som nærmet seg med kniv, og nektet å overgi seg. Bakgrunnen for aksjonen var ifølge politiet en bekymringsmelding.

- En person har bevæpnet seg med kniv og vil ikke legge den fra seg. Personen er isolert men ikke avvæpnet, opplyste politiet tidligere på ettermiddagen.
 
_MG_7680.jpgMASSIVT OPPBUD: Store mengder personell fra alle nødetatene var på plass i nabolaget. Veiene inn til adressen er sperret av.

Politimann til legevakt

Så sent som ved 15.30-tiden var det fortsatt ingen endring i situasjonen. Innsatsleder på stedet fortalte til DRM24 at situasjonen ikke representerte noen fare for andre personer, og at de nærmeste naboene hadde blitt orientert av politiet.

- I forbindelse med pågripelsen ble en politibetjent skadet, og er fraktet til legevakt for behandling. Kvinnen som er pågrepet er fraktet til sykehus men skal være fysisk uskadd, sier innsatsleder Geir Bodahl i politiet til DRM24.

Ifølge politet er bakgrunnen for situasjonen psykiatri.

- Vi har kontakt med kvinnen, og fokus er å få henne til å legge fra seg våpenet og komme trygt ut, fortalte innsatsleder i politiet til DRM24 tidligere på ettermiddagen.

Til slutt valgte altså politiet å storme boligen med innsatspersonell for å få kontroll.

_MG_6789.jpg
_MG_7673.jpg


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE