ANNONSE

ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Kjent aktør åpner uteserving på Gulskogen

Baker Hansen flytter inn ved hovedinngangen på kjøpesenteret - og får stort serveringsområde både ute og inne.


Alexander Jansen

 11.09.20, kl. 17:58
 22.09.20, kl. 12:15


ANNONSE
ANNONSE

 

GULSKOGEN: Baker Hansen erstatter med det gamle Kafe Kvisten i det senterledelsen betegner som «prosjektområdet».

- Her blir det en ny stor flott Baker Hansen med uteservering. Dette ser vi frem til da veldig mange kunder har savnet et bakeri hvor en kan få kjøpt ferske bakevarer - men inne minst får god kaffe og kunne sette seg ned og kose seg igjen i dette området. Vi gleder oss stort, sier senterleder Elisabeth Lohk.

Kundene må imidlertid smøre seg med litt tålmodighet, men dersom alt går på skinner kan kundene sette seg ned for å nyte ferske bakervarer i tide til julesalget.

_A1I5241_komp.jpgNYTT: 
Prosjektleder Per Kristian Hegg fra Betonmast og senterleder Elisabeth Lohk ved inngangspartiet som har vært et byggeområde siden nedstengingen. Bak i bildet kommer nå Baker Hansen på plass etter «Kafé Kvisten».

Flytter fra Torget Vest

Kontrakten med Gulskogen ble signert forrige uke, og Baker Hansen-utsalget på Gulskogen kommer som følge av at kjeden legger ned på Torget Vest.

- Vi har vært på utkikk etter nye lokaler, da vi har vært på Torget Vest i mange år og butikken begynte å bli veldig gammel. Da ble det en vurdering om vi skulle pusse opp eller flytte, sier kjedesjef Ola Bye til DRM24.

Han forteller at teamet som jobbet på Torget Vest dermed flytter over til Gulskogen.

- Vi håper klarer å åpne til jul. Vi er skal være der i mange år og er avhengige å få bestilt alt vi trenger av ustyr, sier Bye.

- Hva kan gjestene forvente?

- Det blir jo primært bakerivirksomhet, men en ganske stor kafé med uteservering som åpner til våren. Vi sitter og tegner innredning i disse dager, og gleder oss til å åpne, forteller Bye. 

PS: Fredag åpnet Follestad og Me&MyCousin i nye lokaler i prosjektområdet.

LES OGSÅ:
 Gulskogen med butikkbonanza før nyåpning: - Norges fineste!


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE