ANNONSE

FAVORITT: 18-åringen vil sette Drammen på kartet om hun vinner, og går 100% inn for rollen.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Celine (18) kjemper om «Miss Universe»-deltagelse

Celine Herregården (18) fra Drammen er favoritt i Miss Norway-finalen lørdag. Med seier skal hun representere Norge i Miss Universe!


Alexander Jansen

 25.07.17, kl. 14:47
 10.08.17, kl. 01:22


ANNONSE
ANNONSE

 


(Se video ved å klikke på vinduet over!)

DRAMMEN / OSLO:
 Drammensjenta fra Åskollen har ofret det meste for å få misse-drømmen til å gå i oppfyllelse de to siste årene. 

Og konkurransens yngste deltager til tross, har hun hele veien ligget best an blant deltakerne i forhold til de kriteriene man vurderes etter. 

Celine ligger nemlig på topp over finalistene i såkalte aktivitetspoeng, som er av stor betydning. I tillegg kommer publikumsstemmer, men til syvende og sist er det en jury bestående av tre erfarne dommere som bestemmer hvem som skal representere Norge i den internasjonale misse-finalen.

- Jeg ligger godt an, men det er vanskelig å spå utfallet. Det er selvfølgelig hard konkurranse mellom mange flinke jenter, sier Herregården til DRM24.

LES OGSÅ: Celine (17) fra Drammen er misse-favoritt

Fulltidsjobb

18-åringen legger ikke skjul på at rollen som missekandidat krever svært mye ved siden av skolegang og deltidsjobb. 

- Det skal jobbes med å skaffe sponsorer, frivillig jobbing, blogging, fotoshoots og trenes. Man må spise sunt og holde seg i form, og man må alltid prestere 110%, sier Herregården.

Så har hun også deltatt på en rekke spennende eventer underveis i prosessen frem mot finalen. I mai fløy hun for eksempel paraglider i designerkjole.

Høye hæler

Det å kunne se naturlig elegant ut på catwalken er en selvfølge. Det er faktisk et krav at hælene skal være 12 centimeter høye. 

- Det blir mye trening på det, avslører Herregården.

I disse dager er hun i Bodø for å hente sin spesialsydde designerkjole før Miss Norway-finalen. 

- Det blir mye reising, og det handler om å holde motet oppe. Det psykiske påkjenningen er kanskje den vanskeligste i konkurransen, sier Herregården, som knapt har tid til venner og familie. 

Ikke bare utseende

Det er først i finalen at det er deltakernes «totalpakke» som vurderes, men ifølge er det mindre vekt på utseende enn før. 

- Det handler selvfølgelig om å være vakker, men presentasjon, selvtillit, egenhet og hva man står for som person er minst like viktig, sier Herregården. 

De såkalte aktivitetspoengene (for eksempel presseoppslag, blogginnlegg, reklameoppdrag, sponsorer etc. i løpet av konkurransen) teller angivelig 70%, mens publikumsstemmer teller 10%, før dommerne tar den endelige avgjørelsen basert på en totalvurdering. 


Stolt av Drammen

Celine er stolt av byen sin, og bruker bakgrunnen fra Drammen for hva det er verdt. Både i fotoshoots og på verdiplanet. 

- Uansett hvor verden tar meg er hjertet mitt uansett i Drammen. Byen er nydelig, og jeg vil absolutt ta med meg mye av det jeg er stolt av dra Drammen i konkurransen, sier Herregården. 


Celines hjertesak er kampen mot mobbing, og skulle hun bli kronet Miss Norway lørdag vil hun blant annet bruke tittelen på å jobbe med nettopp det.

- Jeg har selv hatt en tøff oppvekst på grunn av mobbing, og vil reise rundt på skoler for å fortelle min historie og inspirere flere til å tørre og være seg selv, sier Herregården.

For å stemme frem Celine kan du sende SMS MISSU 4 til 1963 (kroner 10 per SMS). Finalen går i Oslo lørdag kveld.(SE VIDEO VED Å KLIKKE PÅ AVSPILLERVINDUET ØVERST I SAKEN)


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE