ANNONSE

I BESTE SENDETID: Sonja fra Drammen er i rampelyset på NRK med sin røde BMW.
FOTO: NRK

Sonja (23) fra Drammen røk ut av NRK-satsingen «Sjette Gir»

Sonja Brandtzæg måtte gi tapt i første episode av den nye reality-serien, hvor drammensprofil Molly Pettit er programleder.


Alexander Jansen

 03.01.19, kl. 05:59
 10.01.19, kl. 22:24


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: 23-åringen fra Drammen var en av fire deltakere fra Østlandet som konkurrerte i tre øvelser med egne biler for å ta seg til finalen, hvor de beste fra hele landet møtes for å kåre «Norges beste sjåfør». 

Brandtzæg deltok med sin 30 år gamle BMW 3-serie, og kjempet hardt, men måtte til slutt gi tapt etter motorproblemer etter at de skiftet bensinpumpe på sett, og måtte bruke feil type.

- Det var kjempefantastisk å få lov til å kjøre som vi gjorde, og teste grenser under kontrollerte forhold. Når det er sagt synes jeg nok det var litt urettferdig satt opp, forteller Brandtzæg til DRM24.

Hun lot følelsene få fritt utløp i episoden onsdag kveld.

- Jeg har veldig mye personlighet, og det greide NRK å få frem for å si det sånn, forteller 23-åringen.

ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Vil satse mer på motorsport

Brandtzæg har ingen tidligere erfaring fra motorsport, men har nå fått blod på tann og ønsker å jobbe seg inn i driftingmiljøet. 

- Jeg håper deltagelsen har vært en døråpner for meg inn i motorsporten. Dette har absolutt satt fyr på motorsportgalskapen hos meg, og driftingen er det store som står for tur for meg nå, sier Brandtzæg.

Racingprofilen Molly Pettit fra Drammen er forøvrig programleder i serien, som består av seks episoder. 

NRK-crewet har blant annet vært på både Hebbes Racing i Sigdal og på Sødra Cell i Tofte i Hurum i vårt distrikt under innspillingen.

ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

LES OGSÅ: 
Sonja (22) viser frem Drammens rånemiljø i beste sendetid


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE