ANNONSE

FINALEKLAR: Celine Herregården (18) fra Åskollen, poserer i finalekjolen i havgapet utenfor Bodø.
ALLE FOTO: NINA THORSØ

Slik skal «Miss Norway»-Celine ta finalen med storm

Lørdag kveld står hun på scenen i Oslo i en designersydd kjole inspirert av norsk natur. Målet er Miss Universe-billett.


Alexander Jansen

 28.07.17, kl. 13:55
 30.07.17, kl. 15:07


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN / OSLO: I løpet av konkurransen har drammensjenta blant annet flydd paraglider i designerkjole.

Denne uken var det fotoshoot i finalekjolen, en kreasjon signert designer Nina Thorsø. Kjolen er inspirert av norsk natur, og foregikk på et fjell med havgapet utenfor Bodø som bakgrunn.

- Synet i solnedgang fra lufta over Bodø, Landegode, Lofotveggen og Steigen inspirerte meg til å designe Celines finalekjole. Lyset på himmelen og formene på fjellene og sola som gikk ned i havet, bestemte farger og fasong, forteller Thorsø. 

LES OGSÅ: Celine (18) kjemper om «Miss Universe»-deltagelse


- Traff blink

Misse-kandidaten selv er storfornøyd med verket, og er stolt av å vise frem en kjole som reflekterer Norge. 

- Hva Miss Norge skal fremme er viktig, og hvor mange land i verden er det som syr kjoler etter naturen. Jeg føler at Nina har truffet blink, sier Herregården.

- Bodø var stedet som virkelig fikk meg til å se hvor sterk jeg har blitt. Det har vært tøft, men det viktigste er å alltid ha troen på seg selv. Finalekjolen min for meg symboliserer styrke og store drømmer. Det blir magisk å gå med en kjole som betyr så mye for meg i finalen, sier Herregården. 

LES OGSÅ:Celine (17) fra Drammen er misse-favoritt


Dagen før dagen

Fredag er det generalprøver før lørdagens finaleshow i Oslo. 

- Uansett hva som skjer på lørdag tar jeg med meg all kunnskap videre i livet. Jeg føler meg klar til å ta steget videre og vise hva vi i Norge har å by på, forteller den 18 år gamle missen fra Åskollen. 

For å stemme frem Celine kan du sende SMS MISSU 4 til 1963 (kroner 10 per SMS). Finalen går i Oslo lørdag kveld.(Se video ved å klikke på vinduet over!)


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE