ANNONSE

UBLIDT MØTE: Timo Andre Bakken møtte på en mannevond elg under en treningstur i marka. Bildet viser spor i snøen etter tumultene og en knekt stav.
FOTO: PRIVAT

Slapp med skrekken i møte med skogens konge

Timo Andre Bakken fra Skotselv fikk seg et skikkelig sjokk lørdag. Ute på en treningstur møtte han nemlig skogens konge.


Roy Hansen

 29.01.17, kl. 21:21
 04.02.17, kl. 10:19


ANNONSE
ANNONSE

 

LILLEHAMMER: - Det fikk blodpumpa til å gå litt ekstra i dag. Møtte på skogens konge i skiløypa, og den var ikke blid, skriver Timo Andre Bakken på sin Facebookside.

I fullt firsprang kom nemlig skogens konge oppover mot den landslagsløperen fra Skotselv. Timo studerer for tiden på Lillehammer og det var her den skremmende hendelsen fant sted.

Men Timo var snarrådig og tenkte at angrep er det beste forsvar. Han fikk stoppet opp og langet ut etter elgen med staven sin slik at den brakk. Elgen hadde kanskje ikke regnet med et slag over snuta og ble stående lenge nok til at skiløperen fikk kommet seg i sikkerhet.

Glad jeg behersker fiskebeinspurt

- Jeg la inn turboen oppover bakken og er glad for et jeg behersker fiskebeinspurt såpass bra, sier Bakken til Eikernytt.no

Elgen fulgte etter skiløperen som bare hadde en stav, men ga seg etter hvert. Den hadde fått nok av staven og piggen som Timo stakk den med, men ifølge skiløperen så skal begge ha kommet fra det hele uten fysiske skader.

Men skremmende var det å møte det store dyret ute i skogen, skal vi tro ham rett.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE