ANNONSE

FOTO: TV2

Derfor tapte han med vilje

Simen fra Drammen røk ut av reality-serien «Farmen» etter å ha blitt valgt til førstekjempe og tapte tvekampen med vilje.


Alexander Jansen

 28.11.16, kl. 14:00
 26.01.17, kl. 20:48


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Simen Haug Henriksen (35) måtte nemlig velge mellom bestekompisene  Ali Ahmad (29) og Marius Hofsøy (24) som andrekjempe, skriver TV2.

Kun ett minutt ut i melkespann-konkurransen senket 35-åringen armene.

– Det er noe jeg har tenkt på den siste dagen, og spesielt de siste timene. Det føltes mest riktig, siden jeg ble valgt til førstekjempe og satt i denne situasjonen. Hadde jeg holdt lenger hadde jeg kanskje slått Marius, og da hadde han røket, sier Henriksen til TV2.

Mistet gnisten

Ifølge den godt likte drammenseren mistet han motivasjonen til å kjempe videre etter det omdiskuterte førstekjempe-valget. 

- Jeg har følt meg veldig sterk nå, og følt at jeg kan vinne dette her. Når det ble som det ble mistet jeg all motivasjon, og da jeg i tillegg måtte velge mellom Marius og Ali var valget om å gi seg veldig lett, uttaler Henriksen overfor TV2. 

Moral fremfor millioner

Simen valgte med andre ord å satse på kameratskap og en god magefølelse fremfor hytte og bil, som han var med og kjempet om. 

– Jeg er hundre prosent sikker på at jeg ikke kommer til å angre. Det er et valg jeg har tenkt nøye gjennom, avslutter drammensgutten.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE