ANNONSE

STANDSMESSIG: Kanskje ingen «headturner» i Monte Carlo, men definitivt ikke hverdagskost på snødekte parkeringsplasser i Norge.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Musikkjendis vakte oppsikt i supersportsbil på Gulskogen

Mange løftet øyebrynene da «Broiler-Mikkel» kom kjørende i en McLaren 570S til juleshopping på Gulskogen torsdag.


Alexander Jansen

 14.12.17, kl. 14:35
 24.12.17, kl. 10:44


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Den iltre V8-eren med 570 hestekrefter levner ingen tvil, selv på lavt turtall: Her er det noe ganske utenom det vanlige som ankommer parkeringsplassen.

På norsk vinterføre får man antagelig verken brukt for toppfarten på 330 km/t eller en akselerasjon fra 0-100 på 3,1 sekunder, men ifølge drammensartisten er den bakhjulsdrevne bilen allikevel «artig» på glatt underlag.

Og med en nypris på tett oppunder tre millioner er han nok en av ytterst få som ratter rundt en slik bil på vinterdekk. Så tok det heller ikke mange sekundene før en ungdomsgjeng stimlet sammen rundt «doningen», stinne av beundring. 


- Jeg kan love deg at denne her går ass, sa en. 

- Sjukt, sa den andre.

Teknisk trøbbel

Bilen er imidlertid ikke hans. Men han har en av samme modell. Problemet er bare at den står på service, og at dette er lånebilen. 

- Det er mye tekniske feil og problemer. Det kan virke som den ikke er spesielt glad i norsk vinterkulde, forteller Christiansen, på vei inn på kjøpesenteret for litt kjapp juleshopping. 

Ifølge den bilglade Broiler-profilen har han byttet flere biler siden hans Audi R8 ble kjent i det fiktive hopp-stuntet som endte med politietterforskning for noen år tilbake

BILPRAT: Mikkel Christiansen har blitt kjent for å ratte rundt i dyre sportsbiler i drammensdistriktet.

Ny musikk på vei

Christiansen røper forøvrig mer enn bare bilvanene sine etter en kort prat med DRM24.

Broiler-fansen kan nemlig glede seg over mye ny musikk i 2018 - og det ikke lenge etter nyttår.. 

- Vi har laget en haug med låter vi kommer til å slippe allerede i begynnelsen av 2018. Så det blir spennende, sier Christiansen.  

Sjekk hopp-stuntet som gikk landet rundt her:


LES OGSÅ: - Ingen grunn til panikk - vi skal bare parkere for lunch!


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE