ANNONSE

NEI TIL PENGESPILL: Celine Herregården syns ikke at oddsspill hører hjemme i «Miss Norway»-konkurransen og tar sterkt avstand fra det hele.
FOTO: ALEXANDER JANSEN/ DRM24

Missekandidat raser mot spillselskap

Mot sin vilje blir semifinalist Celine Herregården (17) i «Miss Norway» trukket inn i et pengespill hos Coolbet. – Jeg er flyforbanna, sier missekandidaten fra Drammen.


Thea Pham Tran

 01.03.17, kl. 10:52
 10.03.17, kl. 14:05


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Spillselskapet Coolbet har satt odds på Herregården og de 18 andre semifinalistene i «Miss Norway», slik at folk kan tippe hvem de tror vil vinne konkurransen. Drammensjenta tar sterkt avstand fra pengespill og ønsker ikke at navnet hennes skal bli brukt i denne sammenhengen, men føler seg maktesløs mot det utenlandske spillselskapet.

– Jeg og flere av jentene har bedt om å få fjernet navnene våre fra spillet, men Coolbet nekter og sier det er et lovlig spill, forteller Herregården.

Hun har tidligere uttalt til DRM24 at hun syns den nye poengvurderingen i «Miss Norway» beveger seg i riktig retning, fordi den ikke lenger er basert på kun utseendet.

– Vi blir vurdert ut fra aktivt innsats, blant annet i veldedig arbeid, blogging, sponsorsøk og kommunikasjon. Coolbet reduserer oss til et objekt basert på det ytre. Det er helt forferdelig, mener jenta fra Drammen.

Stadig mer drøyt

Missekandidaten reagerer også på at spillselskapet den siste tiden har lagt ut odds om framtiden til semifinalistene.

– Ikke nok med at de bruker navnene våre uten samtykke. Tippingen de legger ut blir stadig mer drøyt. Det er blant annet satt odds på hvorvidt en av jentene kommer til å gifte seg med lederen i «Miss Norway» i framtiden. Vi aner ikke hva det neste blir og føler oss latterliggjort, sier Herregården.

Hun oppfordrer folk til å ikke satse penger på dette.

– Bruk heller pengene på mer fornuftige ting enn pengespill. Det er mot min vilje å bli koblet til dette og legge til rette for spillavhengighet, slår 17-åringen fast.

Uaktuelt å snu

Coolbets representant i Norge, Magnus Magerøy, har uttalt til VG at de ikke vil ta ned oddsen på «Miss Universe Norway».

– Vi kommer til å stå på dette. Det er en konkurranse hvor det skal kåres en vinner. Da mener vi at det er bare rett og rimelig at man skal kunne spille på sin favoritt, sier Magerøy til VG.

LES OGSÅ: Celine (17) fra Drammen er misse-favoritt


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE