ANNONSE

KLAR FOR VERDEN: 18 år gamle Celine fra Åskollen skal representere Norge i «Miss World».
FOTO/VIDEO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Dommerne om «Miss World»-Celine: - Kan gå helt til topps

Ekspertene spår Celine Herregården fra Drammen en lysende modellkarriere etter Miss Norway-finalen i Oslo lørdag kveld.


Alexander Jansen

 30.07.17, kl. 18:31
 10.08.17, kl. 01:22


ANNONSE
ANNONSE

 


(Se video ved å klikke på vinduet over)

DRAMMEN / OSLO:
De tre erfarne Miss Norway-dommerne er sikre på at drammensjenta fra Åskollen har det som trengs for å hevde seg i internasjonalt selskap.

- Jeg tror hun har en veldig god sjans. Hun er utrolig vakker, veldig sjarmerende og har en flott kropp. Hun er veldig talentfull, og har fortsatt tid på seg til å bli enda bedre på catwalken, sier juryformann Fred Hamelten til DRM24.

Det er egenskaper som kommer godt med når Herregården skal konkurrere mot finalistene fra 115 land i den prestisjefylte skjønnhetskonkurransen i Sanya, Kina, den 18. november. 

LES OGSÅ: Celine fra Drammen til Miss World

HAR TROEN: Det erfarne dommerpanelet mener Celine har forbedringspotensiale på scenen, men er veldig imponert over hva 18-åringen har fått til så langt. - Hun er fortsatt ung og har tid på seg til å bli enda bedre, sier regissør og kjendisstylist Svetlana Jouini.

- Må fortsette treningen

Celine var med sine 18 år den yngste utøveren i årets Miss Norway, men har til tross for sin unge alder forberedt seg i hele to år.

Og nettopp målbevisst trening og erfaring er det som skal til for å skille henne fra konkurrentene. Scenetekke, hvordan man beveger seg på scenen med attitude og selvsikkerhet, er avgjørende for resultatet, mener dommerne.

- Vi tenker på hvordan jentene vil presentere seg selv ute i verden. Celine har jobbet bra hele året, og gjorde en flott innsats i kveld. Nå må hun bare stå på og jobbe mer med dette, sa Svetlana Jouini til DRM24 etter kåringen lørdag, som endte med «Miss World Norway»-tittel for Åskollen-jenta.

LES OGSÅ: Slik skal «Miss Norway»-Celine ta finalen med storm

VERTSKAP FOR FINALEN: Sanya, på øya Hainan i Sør-Kinahavet, blir omtalt som «Kinas Hawaii», og har vært vertskap for «Miss World»-konkurransen også en rekke ganger tidligere i «Crown of Beauty Theatre». (FOTO: ISTOCKPHOTO / GETTYIMAGES)

Unik mulighet

Og selv om 18-åringen var en forhåndsfavorittene til å kapre førsteplassen og dermed «Miss Universe»-billetten, som den aller gjeveste konkurransen, mener ikke dommerne at hun skal deppe av den grunn.

- Det var veldig tett mellom de to beste. Men flere som har deltatt i Miss Norway tidligere som nummer to eller tre, har kommet tilbake ett år eller to senere og blitt Miss Universe Norway, sier juryformann Hamelten til DRM24.

Dermed er muligheten tilstede for Celine som en av få til å kunne delta i både Miss World og Miss Universe, dersom hun forfølger misse-drømmen videre.

- Nå kommer jeg til å satse på Miss World. Hva som skjer videre kommer an på. Kanskje jeg studerer, kanskje jeg blir modell, sier Miss World-kandidaten fra Drammen om fremtidsplanene.

LES OGSÅ: Celine fra Drammen skal sette Norge på misse-kartet

PÅ MISSE-TRONEN: Celine Herregården (i midten), ble lørdag kveld kronet til «Miss World Norway», her flankert av «Miss Universe Norway» Kaja Caroline Kojan (19) fra Kongsvinger, og nummer tre i Miss Norway, Vilde Andresen Bø (20) fra Oslo, som er reserve om en av de andre må melde frafall.

Rundreise i Asia

Som en del av årets «Miss World-festival» vil samtlige deltagere først samles i Singapore, ifølge Miss World Organization.

Fra 21. oktober til 15. november vil finalistene delta i en konkurranse hvor de besøker ulike steder i en rundreise på kontinentet før finalen i Kina 18. november, som kringkastes til flere hundre millioner TV-seere over hele verden.

Norge har aldri tidligere vunnet en «Miss World»-tittel siden konkurransen startet i 1951. 2017 er forøvrig første året hvor det ble kåret både Miss Universe Norway og Miss World Norway 2017 i samme konkurranse, etter at Miss Norway Organization overtok lisensen i Norge til «Miss World».

PS: Tittelholder av «Miss World»-kronen er Stephanie Del Valle (20) fra Puerto Rico.

DOMMERPANELET: Miss Norway-juryen ble ledet av øyenbrynstylist og gründer Fred Hamelten (t.h.), som er blitt kåret til en av verdens 10 beste skjønnhetsbehandlinger av bladet Costume. Her flankert av meddommerne Svetlana Jouini (kjendisstylist) og journalist Jesso Ambrosio fra «Missosology».

Se flere bilder fra showet her:

...


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE