ANNONSE

KASTET TIL FANSEN: Brygga i bakgrunnen var smekkfull av jenter som ville ta farvel etter konserten. De mest ihuga hoppet faktisk ut i sjøen for å sikre seg et eple med bitemerke fra pop-idolene.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Marcus og Martinus-mani i Sande

Stemningen var til å ta og føle på da landets for tiden største barnestjerner åpnet Bryggefestivalen fredag ettermiddag.


Alexander Jansen

 05.08.16, kl. 17:24
 09.08.16, kl. 13:25


ANNONSE
ANNONSE

 

SANDE: Billettene hadde blitt revet bort på rekordtid, og 2.500 forventningsfulle barn og unge sto klare til å ta imot de store stjernene i Sande fredag ettermiddag: Marcus og Martinus!


I et show med høy fjortissfaktor og overdøvende hyl og hvin fra ekstatiske jenter hadde de to unge popidolene det entusiastiske publikumet i si hule hånd fra start til slutt. 

Etter showet skulle de to 14-åringene som slo gjennom i MGP Junior smugles ut bakveien, men kreative tenåringsjenter fant fort ut hvor de to befant seg. 

Klatret over gjerder

- Det var noen som hadde sneket seg gjennom noen busker og klatret over gjerder for å møte oss, og til og med svømt over vannet for å komme backstage og ta bilde med oss. Vi synes det er hyggelig å møte fansen men dessverre var vaktene i veien, sier Marcus til DRM24 etter konserten. 

- Dette er kanskje noe dere har blitt vant til?

- Ja, det hender det skjer en del ting. Det er både litt rart og morsomt, sier Marcus.


Både han og broren fikk imidlertid tid til noen autografsigneringer hos tålmodige fans før de forsvant i en ventende SUV.  

- Det var en veldig gøyal konsert med et bra publikum og topp stemning, avslutter Marcus på vei ut fra konsertområdet.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE