ANNONSE

KONGELIG BESØK: En kronprinsesse i toppform sørget for et minneverdig besøk i Hokksund tirsdag, her flankert av ordfører og politisjef Jan Erik Strøm.
FOTO: ROY HANSEN / EIKERNYTT.NO

Mette-Marit tok Hokksund med storm

Det var pyntet til fest på Eikertun i dag da kronprinsesse Mette-Marit kom på besøk for å hedre frivillighetskorpset.


Roy Hansen

 10.10.17, kl. 16:08
 17.10.17, kl. 20:56


ANNONSE
ANNONSE

 

ØVRE EIKER: Det var «frivillighetssjefen» sjøl, Bjørg Andreassen, som hadde invitert til fest, og fest ble det, skriver Eikernytt.no.

Det er i år 10 år siden frivillighetskorpset startet opp sitt arbeid med å gjøre hverdagen for beboerne på Eikertun og andre institusjoner litt bedre. Det skulle selvsagt feires og under dronning Sonjas store hagefest i fjor, benyttet Bjørg Andreassen muligheten til å invitere Mette-Marit til Hokksund.


Som sagt - så gjort og i dag var den store dagen kommet. Utenfor Eikertun sto hele 4-års avdelingen på Lerberg med flagg og de hilste en helt ekte prinsesse velkommen med flagg og sang.

Deretter var det samling av alle frivillige og pasienter på Eikertun inne i festsalen. Her ble det taler og underholdning, og en av dem som sto på scenen, var 13 år gamle Thea Risan Kristiansen som sang for Mette-Marit og resten av forsamlingen. Etterpå fikk hun skryt av prinsessen, og det var selvsagt en opplevelse i seg selv.


Stolt ordfører

Det var en passe nervøs ordfører som sto klar til å hilse kronprinsessen velkommen, men utover i besøket kunne skuldrene senkes. Mette-Marit tok seg god tid og var ikke så stresset som timeplanen hadde opp til.

- Dette var kjempehyggelig for oss i kommunen og ikke minst de frivillige som fortjener en honnør, sa ordføreren etter at det hele var over. Hun fikk i hvert fall vist noe av det frivilligheten betyr i en kommune som Øvre Eiker.

De frivillige ble feiret med bløtkake og kaffe etter at det kongelige besøket var unnagjort og beboerne var tilbake på sine avdelinger.

LES OGSÅ: Kronprinsessen til Hokksund

FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE