ANNONSE

I KINA: Åskollen-jenta Celine Herregården konkurrerer i et av verdens største TV-sendte arrangementer.
FOTO: CELINE HERREGÅRDEN / INSTAGRAM

Drammen-Celine konkurrerer om finaleplass i «Miss World»

Celine Herregården (18) kjemper mot 130 andre land om den gjeve finalebilletten til «Topp 40» i skjønnhetskonkurransen.


Alexander Jansen

 15.11.17, kl. 16:47
 18.11.17, kl. 16:46


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN / KINA: Herregården har de fire siste ukene oppholdt seg i Kina, hvor årets internasjonale «Miss World»-konkurranse går av stabelen.

Om kort tid faller avgjørelsen om hvilke av de 130 nasjonene som blir plukket ut for å delta i den store finalen i Sanya lørdag 18. november, som blir direktesendt til flere hundre millioner TV-seere over hele verden.

Deltakerne har konkurrert i en såkalt «head-to-head»-challenge med grupper på seks nasjoner, hvor det gjelder å score best etter en rekke kriterier som for eksempel aktivitet i sosiale medier. I tillegg kommer stemmegivning fra publikum på Miss Worlds hjemmesider. 

Miss-World-produksjonen har laget TV-episoder med deltakerne fra alle gruppene - under kan du se Herregårdens opptreden:Foruten en mer generell presentasjon av seg selv fikk også deltakerne spørsmål om hvilket yrke de synes fortjeneste høyest lønn. Her kan du se Herregårdens svar:KONKURRENTER: Celine Herregården og Miss World Mexico er i samme gruppe. (FOTO: PRIVAT / INSTAGRAM)

Du kan følge Celine Herregårdens oppdateringer fra Kina på Facebook og Instragram:LES OGSÅ: Nå starter misse-eventyret for Celine (18)


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE