ANNONSE

I KINA: Denne Åskollen-jenta representerer Norge i celebert internasjonalt selskap.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Nå starter misse-eventyret for Celine (18)

Torsdag reiste 18 år gamle Celine Herregården til Kina for å delta i den internasjonale Miss World-finalen. Nå venter fire ukers knallhard konkurranse.


Alexander Jansen

 19.10.17, kl. 18:48
 31.10.17, kl. 17:53


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN / KINA: Drammensjenta fra Åskollen satte seg alene på flyet torsdag morgen, og snakket med DRM24 på telefon fra mellomlanding i Amsterdam før 11 nye timers flytur ventet til Guangzhou i Kina. 

- Når vi lander er klokken seks der nede, allerede første dagen blir det øvelser samt å bli kjent med de andre jentene, forteller den unge «drammenserinnen». 

Allerede i Amsterdam møtte hun et par av de andre deltakerne, henholdsvis Miss World Polen og Østerrike. 

- De så at jeg hadde pyntet med litt ekstra og hadde norske flagg over alt i bagasjen. Det er veldig kjekt å møte noen andre allerede nå, da føler man seg litt tryggere, forteller Celine (saken fortsetter under bildet). 

LES OGSÅ: Dommerne om «Miss World»-Celine: - Kan gå helt til topps

AVREISE: Torsdag sa Celine farvel til Norge, for et fire ukers langt eventyr i Kina (FOTO: PRIVAT)

Må hevde seg

I Kina venter et knallhardt program med lite søvn, øvelser, dansing, snakking og intervjuer. Med en nyskrevet tale i kofferten, skal Celine satse alt på å passere nåløyet. Årets konkurranse har blant annet et sterkt fokus på bruk og eksponering i sosiale medier.

Grunnet et nytt format av året, blir misser fra 130 land delt opp i 20 grupper, hvor det kun er de 40 beste som går videre til finalen i Sanya 18. november.

Denne blir direktesendt over hele verden til flere hundre millioner TV-seere.

- Jeg er veldig, veldig spent. Dette er nesten helt uvirkelig. Jeg er et konkurransemenneske, men man merker at dette er noe helt annet med en gang man kommer utenfor Norge, forteller missehåpet fra Drammen.

LES OGSÅ: Celine fra Drammen til Miss World

VERTSKAP FOR FINALEN: Sanya, på øya Hainan i Sør-Kinahavet, blir omtalt som «Kinas Hawaii», og har vært vertskap for «Miss World»-konkurransen også en rekke ganger tidligere i «Crown of Beauty Theatre». (FOTO: ISTOCKPHOTO / GETTYIMAGES)

Har ligget i hardtrening

Siden Herregården vant Miss World Norway-kronen i Oslo i juli, har all tid gått med til forberedelser for den internasjonale finalen. 

Den fysiske treningen har hun gjennomført med god hjelp fra Olympys trening i Drammen. Men hva hun sier og gjør underveis er vel så viktig for det endelige resultatet.

I Kina skal missene bo på Chimelong Henqqin Bay Hotel, som skal være landets største. Celines reise de neste ukene kan du følge på hennes offisielle facebookside, hvor det blir daglige oppdateringer.

Norge har aldri tidligere vunnet en «Miss World»-tittel siden konkurransen startet i 1951. Tittelholder av «Miss World»-kronen er Stephanie Del Valle (20) fra Puerto Rico.

Se promovideo for Miss World 2017 her:LES OGSÅ: Celine (18) vil sette Drammen på misse-kartet

 


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE