ANNONSE

UNG OG POPULÆR: Celine Herregården (17) er ikke bare årets yngste deltaker i «Miss Norway», hun er også favoritt til å vinne missekronen.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Celine (17) fra Drammen er misse-favoritt

Drammensjenta er blant semifinalistene i årets «Miss Norway». Nå jobber hun målrettet for å kapre tronen.


Thea Pham Tran

 16.02.17, kl. 11:13
 23.05.17, kl. 14:51


ANNONSE
ANNONSE

 DRAMMEN: Da konkurransen startet opp i fjor, var det 120 håpefulle som meldte seg på. Tidligere i februar ble kandidatlista snevret inn, og blant de 19 kandidatene som gikk videre til semifinalen var Celine Herregården fra Åskollen.

– Det er helt fantastisk. Å være med i «Miss Norway» har alltid vært en stor drøm for meg siden jeg var liten jente. Jeg syns det er så fint at de har endret reglene for konkurransen, slik at det ikke lenger er et pent ytre som gjelder, sier missekandidaten.

Det var i 2012 at de nye reglene for «Miss Norway» trådde i kraft. Nå gir et dommerpanel poeng ut fra aktiv egeninnsats. Du må vise at du behersker blogging og foto. Du skal jobbe med veldedighet, være på sponsorjakt og vise at du er fortrolig med å være i søkelyset. I tillegg til den tradisjonelle drillingen på missekurs og catwalk-kurs.

UNG OG AMBISIØS: Celine er bare 17 år, men fyller 18 tidsnok til å rekke Miss Norway-kåringen i sommer. 

Topper poenglisten

Selv om Celine er den yngste blant årets semifinalister, er ambisjonene hennes høye. Hun har jobbet målrettet i flere år ved siden av skoleutdannelsen, og har kun et mål for øyet: Å sikre seg missekronen.

– Jeg vil at Drammen skal vinne og satser 110 prosent, sier eleven på service og samferdsel ved Drammen videregående skole.

REPRESENTERER DRAMMEN: Celine Herregården er den eneste fra Elvebyen som kom gjennom nåløyet.

Og innsatsen hennes er uklanderlig. Etter skoletid jobber hun frivillig i Røde Kors, der hun hjelper ungdommer med leksehjelp og serverer vafler til nyankomne flyktninger. Hun er flittig med blogging, og er stadig på jakt etter nye sponsorer. 

Hun er den som har sanket inn flest aktivitetspoeng i missekonkurransen hittil, og troner øverst på topp 10-lista.

Men lista er i kontinuerlig endring. Jo nærmere finaletiden 29. juli vi kommer, desto hardere blir konkurransen.

– Fremover blir det enda mer satsing på å jobbe hardt, men det er dette jeg vil gjøre. Det er en drøm jeg virkelig ofrer alt for, slår Celine fast.

LES OGSÅ: Drammenser i missefinalen 2016

Mobbing som hjertesak

Livet har ikke alltid vært like enkelt for missekandidaten fra Åskollen. Da hun begynte på ungdomskolen, ble hun hengt ut på en nettside og mobbingen tok helt av. I to år var livet et helvete for tenåringsjenta.

– Det var en vond tid. Jeg fikk mange grove og ondskapsfulle meldinger. Noen tagget stygge ting om meg på skoletoalettet. Jeg ble bedt om å gå og ta livet av meg selv. Jeg var mye alene i friminuttene og skjønte aldri hvorfor de hatet meg sånn, forteller 17-åringen.


Men Celine klarte til slutt å snu det negative om til noe positivt.

– Jeg valgte å slutte å bry meg om haterne. Alt det vonde jeg har opplevd, har gitt meg styrke og gjort meg mer bestemt. Jeg vil fronte mobbesaken og hjelpe mennesker som opplever det samme som jeg har opplevd. Vinner jeg finalen, ønsker jeg å dra rundt på skolene og holde foredrag om dette, sier Celine.

Vinneren i Norge vil bli sendt til den internasjonale Miss Universe-finalen, der hun skal representere landet og læres opp til å bli en rollemodell for unge kvinner.

Se video ved å klikke på vinduet øverst i artikkelen!

LES OGSÅ: Dzenana og Donjeta er Drammens nye missekandidater


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE