ANNONSE

TIX: Russelåtmusiker og nå realitydeltaker Andreas Haukeland er bedre kjent som artisten TIX. Onsdag kveld måtte han forlate Paradise Hotel.
FOTO: TV3

Andreas (25) førstemann ut av Paradise Hotel

En ny sesong av skandaleprogrammet Paradise Hotel er igang, og Drammens første og hittil eneste representant måtte onsdag kveld pakke kofferten og reise hjem til Norge.


Benedicte Haugaard

 13.03.19, kl. 22:16
 19.03.19, kl. 14:29


ANNONSE
ANNONSE

 

RØYKEN/MEXICO: Og med det ble russelåtprodusenten TIX årets første deltaker til å bli sendt hjem av Paradise Hotel - realityprogrammet flere drammensere har gjort det svært bra i, og vunnet tre ganger. 

Andreas Haukeland er opprinnelig fra Bærum, men flyttet nylig inn i en luksusbolig i Nærsnes i Røyken. Dette ble kjent under fjorårets deltakelse i 4 Stjerners Middag på TV-Norge.

Ikke interessert i penger

Det er ingen tvil om at artisten har gjort det stort på å tømme lommeboka til festklare 18-åringer, hvilket også vises under ukens første episode av skandaleprogrammet som rullet over skjermene mandag kveld.

25-åringen deltok nemlig ikke for pengenes del, og var iløpet av det korte oppholdet klar på at det de fleste ønsker seg ved en deltakelse i programmet er noe han allerede besitter - penger, berømmelse og damer. Han var i Mexico for opplevelsens del, og har tidligere uttalt til media at han trolig taper nærmere to millioner i russelåt-inntekter på deltakelsen.

Uforventet utsjekk

Etter en uforventet tvist ble Haukeland onsdag kveld nødt til å pakke kofferten til fordel for resten av lag VIP - bestående av influencerne Sofie Karlstad, Bettina Buchanan og Robin Johansson, sistnevnte bedre kjent som ekskjæresten til toppblogger Sophie Elise. 

Dersom man følger 25-åringen i sosiale medier kan man likevel spekulere i om han sjekker inn igjen ved en senere anledning. 

LES OGSÅ: «Paradise»-Karoline: - Jeg bryr meg ikke om hva folk mener


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE