ANNONSE

STENGER: Det skal ikke lenger være Kiwi i Tord Pedersens gate, hvor det har vært butikkdrift i et århundre.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Kiwi legger ned på Strøtvet

Det blir drift ut juni. Så er det kroken på døra for dagligevarebutikken på Toppenhaug.


Alexander Jansen

 23.02.21, kl. 15:30
 03.03.21, kl. 20:26


ANNONSE
ANNONSE

 

STRØTVET: Årsaken til at Kiwi har besluttet å legge ned butikken, er av hensyn til areal og omsetning, ifølge Dagsavisen Fremtiden som først omtalte saken.

Det er imidlertid ikke dermed sagt at det ikke fortsatt kan være dagligvaredrift i lokalene, som har vært en naturlig nærbutikk for innbyggerne på Strøtvet og Toppenhaug.

Vurderer Joker

– Vi ønsker å presentere utvalget og konseptet vårt på en god måte og trenger større lokaler til det. Det finnes andre kjeder som krever mindre areal, og vi håper det fortsatt vil være dagligvarebutikk på Toppenhaug. Vi er i blant annet i dialog med Joker om dette lokalet, sier regionsjef Thomas Snekkersveen i Kiwi til avisa.

Nedleggelsen kommer også som følge av at Kiwi har utvidet og oppgradert butikken på Brakerøya. Det er ikke mulig å få til på Toppenhaug. Ei heller utvide antall parkeringsplasser.

– Kiwi har utviklet seg gjennom årene. Dagens Kiwi-butikker krever et mye større areal – spesielt til ferskvare og middag. Vi har et større utvalg enn vi hadde for 10-20 år siden, så for at vi skal kunne ha en god Kiwi-butikk må vi ha større plass, uttaler regionsjefen.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE