ANNONSE

OPPHOLDSSTED: Kinofoajeen er belemret med forstyrrende adferd fra ungdommer som ikke skal på kino. Bildet er tatt i en annen sammenheng.
ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

KinoCity plages av hærverk og bråk fra ungdomsgjenger

Ungdommer som oppsøker kinoen for å lage kvalme har blitt en hodepine. Nå iverksettes det tiltak for å få bukt med problemet.


Alexander Jansen

 19.06.17, kl. 05:54
 27.06.17, kl. 10:26


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det uttaler kinosjef Steinar Johansen ved kinoen i Drammen til Kinomagasinet.

Ifølge Johansen er det snakk om en 6-7 faste ungdomsgjenger i alderen 13-14 til 17-18 år, som oppholder seg i kinofoajeen, lager bråk og kvalme på regelmessig basis. 

Det er også rapportert episoder om hærverk på toalettene og i kinosalene. Ifølge Johansen er problemet økende.

– De kan sitte i gjenger – ti-femten stykker – og oppta en stor del av foajeområdet. De bråker, roper, kaster ting og de oppleves som forstyrrende. Vi ønsker at gjestene skal være sikret plass, men her opptar de en vesentlig del av foajeområdet og lager kvalme. De ordinære gjestene får ikke sitte lenge i fred, sier Johansen til Kinomagasinet.

Overvåkingsutstyr

Nå tar kinoen affære i et forsøk på å få bukt med problemet, og kjøper inn overvåkingsutstyr, i tillegg til allerede etablert vaktholdtjeneste.

- Det er for å trygge sikkerheten for gjestene og egne ansatte. Vi ønsker ikke at de ansatte skal bli utsatt for litt skumle situasjoner, f.eks. når de ber folk forlate lokalene, sier Johansen til KinoMagasinet, og fortsetter:

- Det hele er veldig surt. Disse ungdomsgjengene er her og skaper ubehag, til sjenanse for andre gjester.

Politiet i Drammen har tidligere omtalt episoder ved kinoen i Drammen ved en rekke anledninger, hvor ungdommer har vært involvert i uønskede hendelser.

LES OGSÅ: Rekordår for KinoCity


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE